1983
10.4 Lengte (meters)
Polyester
Diesel
113
Bootveiling.com

Bootveiling.com

Rubberstraat 9
1411 AL Naarden


035-544... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Bootveiling.com

Rubberstraat 9
1411 AL Naarden


035-544... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Bootveiling.com

Rubberstraat 9
1411 AL Naarden


035-544... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Phantom 34

De vraagprijs is het startbedrag van de online veiling. Bied mee tot 25 januari 2021 op www.bootveiling.com

De Phantom 34 is een stoer en robuust schip dat destijds in eigen beheer in klassieke stijl is opgebouwd. Het schip zeilt prima. Met de tuigage is eerder gekozen voor veiligheid en is daarom voorzichtig getuigd. Het jacht is mede door de uitrusting zeer geschikt voor langere tochten en zwerfzeilen. Het jacht is zeewaardig, ondanks meerdere ervaringen op zee nog nooit water in de kuip gehad. Het jacht is toegelaten tot de Dutch Classis Yacht Regatta die meerdere keren is gezeild. Het jacht beschikt over een IRC, een International Rating Certificate dat wordt uitgegeven via het Watersport Verbond ten behoeve van deelname aan wedstrijden.

De inrichting is ontworpen met veel bergruimte met het oog op verre reizen. Het schip is in de kajuit goed geïsoleerd met het oog op koude regionen dus geen last van condens. De inrichting is een prachtige klassieke betimmering. De extra 2 slaapplaatsen zijn te maken door de tafel in de zithoek te laten zakken waardoor een groot tweepersoons bed ontstaat.

De Phantom 34 is geheel ingericht op solo zeilen. Het jacht beschikt over een kotterstag waar een (storm) fok mee gehesen kan worden die zelfkerend is met een korte giek. Er is een aparte strijklijn gemaakt voor de fok aan de kotterstag. Het tuigage is zodanig ingericht dat alle zeilen vanuit de kuip bediend kunnen worden inclusief het grootzeil via de rolsysteem om de giek. De genua of de aparte fok kan met het rolfok systeem van furlex eenvoudig worden uitgezet en gestreken.

Voor de navigatie wordt enerzijds met kaarten en de navigatiegereedschappen gewerkt en daarnaast met elektronische navigatie met de Stentec programma's zoals WinGPS Voyager. Reisplanning en log met de laptop en varen met de tablet. Er wordt gewerkt met een multplexer, een elektronische verdeling unit die alle informatie aan elkaar knoopt en beschikbaar maakt op de laptop. Op het jacht zijn verschillende aansluitingen voor 12 volt en 220 v aangebracht. Er is een apart display om de navigatie gegevens te kunnen zien vanuit de kuip

Er is een railingnet beschikbaar. Speciaal voor de veiligheid is een extra railing van buizen rondom de buiskap gemaakt. Bijzonder prettig in het gebruik. De rubberboot kan worden opgehangen aan de davits. Buitengewoon praktisch. In de winter wordt het jacht bescherm met dekzeilen. De mast kan worden gestreken . Dit kan ook elektrisch worden uitgevoerd. Er is een katrolsysteem om het handmatig te kunnen doen.

In 2019 moest de motor worden vervangen. Werkt uitstekend. Onlangs is een boegschijnwerper geinstalleerd. Het schip verkeert verder in uitstekende staat en is vaarklaar. De volledige inrichting zoals matrassen, beddegoed, keukeninrichting etc. en technisch reserve materiaal  wordt meegeleverd met de koop van het schip. Door het bijzondere en klassieke karakter wordt aangeboden een toekomstige eigenaar wegwijs te maken en samen te zeilen om te wennen.

Kijkdag

De kijkdag voor de Phantom 34 is op zaterdag 23 januari 2021 tussen 10:00 en 12:00 uur in Monnickendam (NL).Phantom 34 - Monnickendam (NL) uit 1983 te koop op Boten.nl.

Phantom 34

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: bootveiling.com

Basisinformatie


Merknaam: Phantom
Model: 34
Lengte (meters): 10.40
Breedte (meters): 3.40
Diepgang (m): 1.70
Algemene staat van onderhoud: Gebruikt
Bouwjaar: 1983
Valuta: Eur
BTW: Paid

Voertuig Specificaties


Materiaal Romp: Polyester
Type Romp: Rondspant
Stuurwiel of helmstok: Helmstok
Hoogte (m): 13.50
Thuishaven: Monnickendam (nl)
Land thuishaven: NL

Motor


Merk: Vetus
Type: M3.28
Bouwjaar motor: 2019
Vermogen in PK: 28
Soort brandstof: Diesel
Motoruren: 500
Kruissnelheid (in knopen): 7

Interieur


Aantal slaapplaatsen: 4
Koelkast:
Kooktoestel:

Uitrusting


Zwemtrap:
Acculader:
Omvormer:

Tuig


Stormfok:
Genua:

Navigatie & electronica


Dieptemeter:
GPS:
Kaartplotter:
Kompas:
Marifoon:
Windmeter:
Log:
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Bootveiling.com

Bootveiling.com

Rubberstraat 9
1411 AL Naarden


035-544... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Laatst bekeken

Phantom 34
© 1996 - 2021 Boten.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.