12 Lengte (meters)
other
Benzine
75
Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Geldersedijk 20
8051 ER HATTEM


0(031)38 -30 34... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Geldersedijk 20
8051 ER HATTEM


0(031)38 -30 34... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Geldersedijk 20
8051 ER HATTEM


0(031)38 -30 34... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Lotus Houseboat 12

Lotus Houseboats, Lotus 12, In Nederland gebouwde houseboat, luxe houseboat met 2 volwaardige slaapkamers, luxe badkamer en volwaardige keuken.

Algemeen
Rompvorm: Catamaran
Besturing: In het vaarpakket worden de motoren bediend middels een hydraulisch stuurwiel. Positie stuurstand kan binnen of buiten zijn.
Ramen: Dubbel glas in antraciete kunststof raamprofielen
Doorvaarthoogte normaal: 2,90m
Overig:

Lotus Houseboat - Lotus 12 

Volledig in Nederland, Makkum, gebouwde houseboat van hoogwaardige kwaliteit met luxe afwerking. In Marina Den Oever ligt een Lotus 12 houseboat als demo-boot ter bezichtiging. U bent van harte uitgenodigd. Met 20 jaar ervaring in de bouw van luxe jacht-interieuren is de Lotus 12 een fraai stukje vakmanschap. Laat u overtuigen en boek een vrijblijvende bezichtiging. 

Lotus 12 als investering op een unieke locatie
De Lotus 12 wordt ook aangeboden als investeringsobject. Wij zijn een exclusieve samenwerking aangegaan met een van de betere IJsselmeerhavens in Noord-Holland. Op deze unieke plek ontwikkelen we een houseboten 'park' die, stilliggend, verhuurd zullen worden door onze verhuurpartner Novasol. Elke houseboat krijgt een zeer ruime ligplaats met voldoende ruimte voor een open boot. Optioneel kan er dan ook een aluminium sloep bij besteld worden. Deze kan meegenomen worden in de exploitatie. Met de combinatie van deze unieke locatie en de luxe afgewerkte Lotus 12 wordt verwacht een hoge bezetting te kunnen realiseren. Voorzichtig gecalculeerd is een rendement van 8-10% zeker haalbaar. Een mooi voordeel van deze investering? Wanneer je zelf toch uitgekeken raakt op deze unieke plek kun je het gemakkelijk verplaatsen naar uw nieuwe mooiste plekje. Wij nodigen u van harte uit voor een uitgebreide kennismaking met de Lotus 12 en dit project.  

Lotus 12
De Lotus 12 is een CE-D gecertificeerde houseboat van 12 meter lang en 4,30 meter breed. Binnen is de beschikking over ruim 32m2 puur woongenot. De Lotus 12 wordt standaard uitgerust met 2 slaapkamers, een luxe badkamer, een volwaardige keuken en een riante salon. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen waaronder FSC-hout. Binnen de standaard is een ruime mogelijkheid tot personalisering. Zo is er een ruime keuze in design voor keuken, badkamer, vloer etc.

Dijvers
De drijvers zijn uitgevoerd in onderhoudsarm PE, Polyethyleen, gemonteerd in een stevig Aluminium frame.

Interieur
De wanden zijn opgebouwd uit geïosoleerde wandelementen en aan de binnenzijde wit afgewerkt met een lichte structuur. De plafonddelen hebben een matte uitstraling en worden afgewerkt met een smalle plint langs de wanden. 

Vloer afwerking 
De vloer wordt afgewerkt in een design naar keuze. 

Verwarming
De houseboat wordt verwarmd middels vloerverwarming aangestuurd door een elektrische- dan wel een gasketel. Optioneel wordt de salon uitgerust met een extra plintverwarming onder de keuken, om snel na uw entree aan boord de temperatuur omhoog te krijgen. Een en ander geheel afhankelijk van uw wensen.

Badkamer
De badkamer wordt compleet uitgerust met douchebak, wastafel, spiegel, toilet en opbergkast. De wandafwerking is vrij te kiezen. 

Keuken
De Lotus 12 wordt uitgerust met een volwaardige keuken. Compleet met wasbak, fornuis, afzuigkap en koelkast. Meer apparatuur is optioneel mogelijk. Er zijn een aantal designs te kiezen. 

Terras en Dakterras
De Lotus 12 houseboat is standaard uitgerust met 3 terrassen. Zo is er voor iedereen aan boord een fijn plekje te vinden. In de zon, in de schaduw of lekker in de wind. Een ruim voorterras, een terras achter en een dakterras zijn standaarduitvoering. Rondom vindt u fraai RVS railingwerk. 

Isolatie
De gehele houseboat wordt volwaardig geïsoleerd zodat ook in de wintermaanden een aangenaam verblijf aan boord gegarandeerd is. 

Vaarpakket (Optioneel)
Optioneel kan de Lotus 12 uitgerust worden met een compleet vaarpakket. Hierbij verkrijgt zij bij de minimale motorisering 2x een Yamaha 9,9 pk buitenboordmotor, een sterke boegschroef, een stuurstand, navigatie verlichting en hoorn en een elektrisch pakket met sterke omvormer en zonnepanelen. Zwaardere motorisering is mogelijk. Eveneens een hekschroef is optioneel mogelijk. De stuurstand kan naar wens geplaatst worden. Binnen, buiten, aan bakboord of stuurboord. 


U bent van harte uitgenodigd voor een nadere kennismaking met de Lotus 12. Er ligt een Lotus 12 als model-boot beschikbaar in Marina Den Oever. We maken graag een afspraak. 

 

www.lotushouseboats.nl 


Accommodatie
Materiaal, kleuren: Veel vrij design keuze
Verblijfsruimtes: Ruime salon met open keuken, luxe badkamer, 1 master bedroom met 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed of stapelbed.
Kooktoestel & brandstof: Kooktoestel elektrisch of op gas.

Lotus Houseboat 12 - Bezichtiging op afspraak. Besichtigung auf Termin. Call us for a visit +31 (0)38 303 4210 te koop op Boten.nl.

Lotus Houseboat 12

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: www.schepenkring.nl

Basisinformatie


Merknaam: Lotus Houseboat
Model: 12
Lengte (meters): 12.00
Breedte (meters): 4.30
Diepgang (m): 0.60
Algemene staat van onderhoud: Nieuw
Modeljaar: 2020
Valuta: Eur
BTW: Not Paid

Voertuig Specificaties


Materiaal Romp: Other
Type Romp: Catamaran
Stuurwiel of helmstok: Stuurwiel
Thuishaven: Bezichtiging Op Afspraak. Besichtigung Auf Termin. Call Us For A Visit +31 (0)38 303 4210
Land thuishaven: NL
Werf gebouwd:

Motor


Merk: Vrij Kiesbaar In Vaarpakket
Soort brandstof: Benzine
Inhoud brandstoftank (liters): 80
Boegschroef: Electric

Interieur


Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Koelkast:
Vriezer:
Verwarming:
Airconditioning:
Kooktoestel: Kooktoestel Elektrisch Of Op Gas.
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Geldersedijk 20
8051 ER HATTEM


0(031)38 -30 34... Toon Vermeld Boten.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Laatst bekeken

Lotus Houseboat 12
© 1996 - 2020 Boten.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.