We helpen je graag verder! Bel 020 - 211 10 10
1990
8.30 Lengte (meters)
Polyester
25
Particuliere plaatsing via Speurders
familie scdv

061851... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


familie scdv

061851... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


familie scdv

061851... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Bayliner 2556 met flybridge en 2 stuursta

Prachtige Bayliner 2566 met flybridge en dubbele besturing.

Dit schip heeft een lengte van 8,30 meter en een breedte van 2,90 meter waardoor de indeling met een grote rondzit in het stuurhuis met
heerlijke kussens. Het schip is uitgevoerd met een zeer riant V-bed met eigen vensters en opbergruimte voor in het schip. Onder de dinette is een mogelijkheid voor een dubbel lang bed (tot wel 2.60 meter), daarnaast is de dinette nog te transformeren naar een dubbel bed waardoor het schip in totaal met gemak 6 mensen herbergt.Technisch is de Bayliner voorzien van een goedlopende Mercruiser V8, deze heeft elk jaar zijn onderhoud gehad en de laatste jaren geen mankementen vertoond. Geheel wordt van stroom voorzien van 3 grote accu's. Daarnaast is er voor in het schip een krachtige boegschroef aanwezig, die u bij het aanleggen of sluizen van alle gemakken voorziet. Het schip is uitgerust met elektrische Ankerlier, 2 x Dieptemeter, Fishfinder, 2 x Snelheidsmeter, Trimvlakken, Hoorn, Ruitenwisser, 2 x Voltmeter, 2 x Temperatuurmeter, 2 x Kompas, Bilgepomp, etc.etc.In de riante kuip is groot genoeg om heerlijk te zitten en te ontbijten met zijn 4ren of te vissen, waarbij je de mogelijkheid hebt 1 van de vele ingebouwde rvs-hengelhouders te gebruiken.Toilet is handbediend en toiletruimte is tevens uitgevoerd met wasgelegenheid en douche.

De keuken is voorzien van RVS spoelbak en Bayliner spritus/electric cooker, welke formidabel draait op petroleum. De boot heeft een eigen ingebouwde kachel, die de boot snel warm heeft op koude dagen.

Daarnaast is de boot uitgevoerd met een originele US-MARINE radio cassette speler met speakers in de salon en op het dek. (speakers op het dek dienen nagekeken te worden. De radarbeugel is van RVS met mooie uitgefreesde naam. Deze kun je kappen zodat je een doorvaarhoogte van maximaal 2.44 bereikt. De flybridge is af te dekken door een op maat gemaakt afdekking.De achter reling bij deze modellen is van teakhout net zoals de deur en de andere accenten. Achter het schip is een riant zwemplatform met zwemtrap.Kortom een zeer compleet schip voor een zachte prijs.Wilt u meer informatie dan vragen wij u uw vragen te mailen, voor bezichtiging dienen we een afspraak te maken. Het schip ligt op dit moment op de wal. U kunt in overleg uw nieuwe schip dus eventueel nog even laten staan of in het water laten plaatsen om er direct heerlijk van te genieten en op vakantie te gaan deze zomer.Bayliner 2556 met flybridge en 2 stuursta uit 1990 te koop op Boten.nl.

Bayliner 2556 met flybridge en 2 stuursta


Lees meer / minder

Basisinformatie


Merknaam: Bayliner
Model: 2556 Met Flybridge En 2 Stuursta
Bouwjaar: 1990
Lengte (meters): 8.30
Breedte (meters): 2.90
Diepgang: 0.99
Prijs: 14.950,-

Specificaties


Materiaal Romp: Polyester

Laatst bekeken

Pagina Afdrukken
Particuliere plaatsing via Speurders familie scdv

061851... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Bericht
© 1996 - 2019 Boten.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.