We helpen je graag verder! Bel 020 - 211 10 10
1970
12.00 Lengte (meters)
Staal
3
Particuliere plaatsing via Speurders
Petra v.d. Plas

063401... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


Petra v.d. Plas

063401... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.


Petra v.d. Plas

063401... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Woonboot, Houseboat Klassiek, Retro

Prachtig ontworpen woonboot, Het ultieme in leven op het water!Ze heeft rondom veel dekruimte om te genieten van eten & drinken in de buitenlucht, ontspannen enz. met een trap naar het dakterras.
Perfect voor luxe buitenleven en feestjes.Als u de boot betreedt, wordt u verwelkomd door het grote, lichte, ruim en moderne interieur. De boot is uitgerust met open plan keuken met luchtafvoer, kachel, centrale verwarming en heeft een plafondhoogte van 2 meter. De woonruimte is royaal en heeft een comforthoek en een grote eettafel voor gezellige tapas avonden met grote groep.De huisboot heeft een comfortabele tweepersoonsslaapkamer, modern toilet en douche. Verder een eenpersoonsslaapkamer met veel opbergruimte en kastruimte; welke nu in gebruik is als kantoorruimte. Buiten vind u ook een aantrekkelijk maritiem veiligheidsreling met hekjes; Levering naar het buitenland kan op verzoek worden geregeld. Ze is een zeldzame en bijzondere woonboot.Ze is recentelijk uit het water geweest en volledig in de verf gezet. De onderzijde geheel opnieuw voorzien van anti-fouling; Ook is er een nieuw casco-rapport, deze is bij bezichtiging beschikbaar. Ze voldoet geheel aan de huidige Nederlandse normen.

Haar huidige ligplaats is dicht bij Alkmaar en kan in overleg overgenomen worden. Voor serieuze interesse graag mailen of bellen voor meer informatie.Woonboot, Houseboat Klassiek, Retro uit 1970 te koop op Boten.nl.

Woonboot, Houseboat Klassiek, Retro


Lees meer / minder

Basisinformatie


Merknaam: Woonboot, Houseboat
Model: Klassiek, Retro
Bouwjaar: 1970
Lengte (meters): 12.00
Breedte (meters): 3.80
Diepgang: 0.40
Prijs: 53.500,-

Laatst bekeken

Pagina Afdrukken
Particuliere plaatsing via Speurders Petra v.d. Plas

063401... Toon Vermeld Boten.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.
Bericht
© 1996 - 2019 Boten.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.