Honda Marine Polis

Artikel - Honda Marine Polis

Artikelen Honda Marine Polis
Unieke samenwerking voor een beter milieu

Amsterdam heeft de spits afgebeten, de verwachting is dat andere steden met vaarwater vlot zullen volgen. Buitenboordmotoren uit grootmoeders tijd zijn niet langer welkom waar omwonenden toch echt last hebben van een blauwe verstikkende walm met bijbehorende herrie. Voor oude 2-takt motoren valt daarmee het doek. Met een vaarverbod zijn ze niet alleen onbruikbaar geworden maar ook in één klap letterlijk waardeloos. Of toch niet? Honda Marine, aartsvader van milieuvriendelijke 4-takt buitenboordmotoren, biedt in samenwerking met een viertal andere watersportondernemingen een uitgelezen kans om de oude motor in te ruilen voor een nieuwe Honda met flink wat voordeel.

Honda Marine
Wanneer je 50 jaar geleden oog voor het milieu had, werd je minstens voor geitewollensokken drager uitgemaakt. Gelukkig is dat vooroordeel gekeerd en zijn de initiatiefnemers van toen de helden van nu. Dat geldt in hoge mate voor Soichiro Honda die in 1964 als eerste 4-takttechnologie toepaste in buitenboordmotoren. Een experiment is dat nooit geweest. Als producent van miljoenen bromfietsen die nog steeds gelden als de betrouwbaarste op aarde, was een Honda outboard direct de enige waar je blindelings op kon vertrouwen. Iets wat bij de vroege generaties 2-takt motoren beslist niet het geval was. Na een halve eeuw doorontwikkelen levert Honda Marine tegenwoordig een range motoren van 2.3 tot 250PK die schoner en stiller zijn dan ooit. Hiermee zijn ze het beste alternatief voor een vervuilende 2-takt. Om dit te onderstrepen is een verzekeringspolis ontwikkeld waarin Honda voor een aantrekkelijk inruilvoorstel zorg draagt en op de aanschaf van een nieuwe motor maar liefst 5 jaar volledige garantie verleent. Dat is een stuk langer dan de standaard 3 jaar. Voorwaarde is wel dat er één maal per jaar een servicebeurt wordt uitgevoerd. Iets wat je in de jaren daarna natuurlijk ook hoort te laten doen.

Delta Lloyd
De grootste watersportverzekeraar van Nederland kent als geen ander
de risico’s die varen met een boot met zich meebrengt. Dat is goed
nieuws voor een polishouder aangezien deze kennis en ervaring de zekerheid biedt dat alle voorkomende risico’s op de juiste wijze zijn gedekt. Duidelijkheid is een andere troef van Delta Lloyd. Uitsluitingen en voorwaarden zijn ook voor gewone mensen begrijpelijk gemaakt waarmee de kans op een discussie bij schade geminimaliseerd is.

Als geen ander ervaart Delta Lloyd de effecten van diefstal, vooral van buitenboordmotoren. Dit is van al het watersportonheil, de grootste post. De Honda Marine Polis is voor deze verzekeraar een middel om bewustwording te stimuleren. Ben je in het bezit van een outboard? Zorg dan dat dit zo blijft. In de specifiek voor de Honda Marine Polis ontwikkelde verzekeringsvoorwaarden krijg je een extra korting op de premie en 5 jaar volledige nieuwwaarde garantie bij diefstal of totaal verlies van de motor. De vooraf overeengekomen veiligheidsmaatregelen, die op de ligplaats zijn afgestemd, moeten dan wel in acht zijn genomen.

Watersportbeveiliging.com
Alles rond het weren van inbrekers of tegengaan van diefstal vind je in de webshop watersportbeveiliging.com. In het geval dat de Honda Marine Polis een passend gecer-tificeerd slot vereist, bijvoorbeeld wanneer de ligplaats onbewaakt is, verleent deze webwinkel een extra korting op het juiste artikel. Zomaar een slot voldoet niet. Als distributeur van o.a. Stazo sloten is er voor iedere boot of motor een adequate oplossing te vinden. Uiteraard met het voorgeschreven VbV/SCM keur. Ook in elektronische beveiliging is de onderneming innovatief zoals Track&Trace systemen die op een interne stroomvoorziening, dus zonder boordaccu, jarenlang dienst doen. Ook kleinere motoren zijn hiermee te beveiligen.

Fan van de watersport
Het watersportverbond neemt als belangenbehartiger en vanuit hun betrokkenheid met Honda en Delta Lloyd ook deel aan de Honda Marine Polis. Met het afsluiten hiervan ben je automatisch Fan van de watersport. Dit jaarlidmaatschap geeft een voordeel op watersportartikelen, een abonnement op magazines of een overnachting in een van de vele Fanhavens. De deals zijn wisselend, op fanvandewatersport.nl kun je zien welke acties of kortingen er allemaal mogelijk zijn.

Suydersee Verzekeringen
Leuk al dat voordeel maar hoe sluit ik die Honda Marine Polis af? Suydersee Verzekeringen is de vijfde initiatiefnemer. Geen boot is gelijk waarmee een goede verzekering maatwerk is. Suydersee is een expert in watersportverzekeringen en daarmee de juiste tussenpersoon om uit de mogelijkheden die Delta Lloyd biedt, de best passende te selecteren. Het kantoor is gevestigd in Medemblik, aan de oever van het IJsselmeer. Gemak en zekerheid zijn kernwoorden in de dienstverlening van Suydersee. Ten kantore kun je 6 dagen per week terecht voor een persoonlijk advies. Maar er is ook een telefonische helpdesk die voor calamiteiten 24u per dag bereikbaar is. Zelf verzekeren kan ook via suyderseedirect.nl.

De Honda Marine Polis is een goed doordacht en ontwikkeld product met milieuwinst als sympathieke insteek. De unieke samenwerking tussen vijf verschillende partijen levert een watersporter die een stille en schone outboard zoekt veel voordeel op:

5 jaar volledige Honda garantie.
• 5 jaar nieuwwaarde garantie bij verlies of diefstal.
• 1 jaar lidmaatschap Fan van de watersport met alle voordelen die daar bij horen.
• Korting op gecertificeerde buitenboord motorsloten.
• Zeer uitgebreide dekking op motor en boot tegen een scherp tarief.

Voor meer informatie:
www.hondamarinepolis.nl

Facebook Comments "Honda Marine Polis"
                         my-ip