BestBoats.nl

Artikel - BestBoats.nl

grand BestBoats.nl
Samenwerking met Jachthaven Eldorado in Mook

Best Boats is een hedendaags jachtmakelaarskantoor welke zich in hoog tempo ontwikkeld tot een vooraanstaande internationaal georiënteerde yachtbroker. Met een hoofdkantoor in Maasbracht vindt de feitelijke verkoop van gebruikte kwaliteitsschepen plaats in diverse verkoophavens in Nederland, België en Duitsland. Jachthaven Eldorado in het Noord-Limburgse Plasmolen aan de Mookerplas is het meest recente samenwerkingsverband in een keten van zes verkooplocaties.


Best Boats is een initiatief van Arie Drenth die 25 jaar ervaring in jachtmakelen heeft gecombineerd met de mogelijkheden die de huidige tijd biedt. Ouderwets vakmanschap in de vorm van persoonlijke aandacht voor zowel de koper als verkoper maar vergezeld van een uitgekiende on-line marketingcampagne om ieder schip in de verkoop onder de juiste aandacht te brengen. Het gehele aan- of verkooptraject wordt door Best Boats intensief begeleid, ingevuld en afgerond. Taxatie, financiering, verzekering, kadastrale registratie tot aan het transport over de weg of het water naar de ligplaats van een gelukkige nieuwe jachteigenaar.

Jachthaven Eldorado is één van de mooiste havens en daarmee een begrip in de regio. Niet alleen door de aantrekkelijke ligging en het schone water van de Mookerplas, maar ook door de service en kwaliteit die geboden wordt. Het is een comfortabele jachthaven die over alle denkbare voorzieningen beschikt voor een aangenaam verblijf of efficiënte technische service. Naast ruime steigers met stroom- en watertappunten, moderne sanitair en een wasserette beschikt de haven over een tankstation, werkhallen en een 30 tons botenlift. De innerlijke mens komt aan bod in het sfeervolle restaurant met op het dakterras een spectaculair uitzicht op de haven en de Mookerplas. Eigenaar van de jachthaven en het bijbehorende vakantiepark is Sjors Winkelmolen. Hij laat optekenen zeer content te zijn met de komst van Best Boats. “Wij hebben voor deze samenwerking gekozen omdat Best Boats een jachtmakelaar 2.0 uitstraling heeft. De actieve wijze waarop dit kantoor een schip onder de aandacht brengt sluit perfect aan op de kwaliteit van onze dienstverlening”.

Best Boats biedt vanuit Jachthaven Eldorado het locale aanbod vanuit de eigen ligplaats aan. Dit heeft als voordeel dat de verkopende eigenaar over de boot kan beschikken zolang er geen bezoekers verwacht worden. Een koper kan daarnaast beslissen de ligplaats te behouden. Het zwaartepunt in het aanbod van Best Boats zijn goede gebruikte schepen die in deze omgeving, volledig tot hun recht komen. Niet alleen door de schoonheid van dit mooie watersportgebied maar ook door de aandacht die Best Boats besteed aan de technische staat en netheid van de plezierjachten.

Een ander punt waar veel aandacht aan wordt besteed is de digitale presentatie van de schepen in verkoop. Van ieder schip wordt een uitgebreide professionele foto- en filmreportage gemaakt waarmee een aantrekkelijke internationale campagne ontstaat die duidelijk opvalt tussen het overvloedige aanbod in de huidige markt. Best Boats verzorgt met deze aandacht en toewijding een vlot en succesvol verkooptraject met gegarandeerd vaarplezier voor een nieuwe eigenaar.

Bent u van plan de boot te verkopen? Maak dan gebruik van de werkwijze en faciliteiten die Best Boats biedt en bereik een groot internationaal publiek. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

BestBoats International Yachtbrokers Office
Havenstraat 7a
6051 CR Maasbracht
T: +31- (0)6 1379 0509
info@bestboats.nl
www.bestboats.nl


Facebook Comments "BestBoats.nl"
                         my-ip