Rubberboten en Ribs

Artikel - Rubberboten en Ribs

Watertanden voor
de liefhebbers van
rubberboten & RIB’s


De afgelopen maand opende Marinesports aan De Marowijne 11 in het Noord-Hollandse Zwaag een riante nieuwe watersportzaak. Op benedenverdieping van 350m2 en een bovenverdieping van 100m2, presenteert Marinesports een compleet watersportassortiment, speciaal gericht op de liefhebbers van rubberboten , consoleboten en sloepen. Ook kunt u hier terecht voor een gebruikte boot of buitenboordmotor met garantie.


Top in rubberboten
Marinesports is de specialist in rubberboten en laat dat zien in haar nieuwe winkel in Zwaag en via 14 dealers in het land. Voor de liefhebbers van rubberboten is het genieten in de nieuwe zaak. Marinesports laat u kennismaken met de absolute top, met merken als: Marinesports ,Grand, Zodiac en Brig. Ook maakt men kennis met de polyester consoleboten en sloepen van Topcraft.

Marinesports MSD-serie
Marinesports is dealer van de MSD luxe serie rubberboten. Deze meest veelzijdige lijn bestaat uit liefst 8 verschillende types. De populaire MSD-serie is leverbaar met een airdeck of uitgevoerd met een aluminium vloer. De boten zijn leverbaar in afmetingen variërend van 2.30 meter tot en met 3.60 meter en worden standaard geleverd met een overdrukventiel en een verstelbare aluminium bank. Deze bank is probleemloos naar voren en naar achter te verplaatsen.

Kenmerken van de MSD-serie
Deze MSD-serie wordt verder gekenmerkt door een spatrand met RVS-ogen en een royale grijplijn die doorloopt rond de hele boot. De vaareigenschappen worden aanzienlijk geoptimaliseerd door de aanwezigheid van een strakke V-bodem. Helemaal compleet is de boot door de aanwezigheid van een draagtas, een degelijke voetpomp en een reparatiekit. En dan is het verder genieten, puur genieten van pure watersport.

Populaire RIB-serie
Binnen de populaire RIB-serie levert Marinesports 4 varianten, te weten de 2.80 luxe, 3.10 luxe, 3.60 luxe en de 430 luxe. Alle vier deze modellen zijn ook leverbaar met een jockeyseat of een stuurconsole met polyester zitbank voorzien van kussens. Alle RIB’s hebben een extra zitplaats in de punt. Deze zitplaats is voorzien van kussen en tevens een riante afsluitbare opbergruimte. Alle boten binnen de luxe MSF-serie zijn voorzien van een vlakke polyester antislip vloer. De scherpe V-bodem geeft de boten zijn perfecte eigenschappen.

Topcraft 420 comfort
Bijzondere aandacht verdient de Topcraft 420 comfort. Een geweldige boot, die wordt geleverd inclusief kussenset en console. Kenmerkend voor deze 4,20 meter lange en 1,82 meter brede boot, zijn de enorme stabiliteit en de riante binnenruimte. De Topcraft 420 comfort is standaard voorzien van stuurconsole, complete besturing, stuurwiel, kussenset, zwarte romp, roomwit dek, zeer ruim opbergvak. Hij is CE-gekeurd en wordt geleverd met twee jaar garantie en tevens verklaring van overeenstemming CE en overzichtelijke duidelijke Nederlandse handleiding.

Ruim assortiment in accessoires
Watersportaccessoires, waaronder sloten, fluistermotoren, accu’s en funartikelen, waaronder tubes, funbananen en zwemvesten behoren tot het uitgebreide en complete assortiment van Marinesports. Een garantie in kwaliteit, zeker ook wanneer het gaat om buitenboordmotoren van de topmerken: Honda, Tohatsu en Mercury. Eveneens kan men terecht voor gebruikte buitenboordmotoren en gebruikte boten. Neem snel een kijkje, want dat is de moeite waard.

Onderhoud en reparatie
Marinesports staat voor kwaliteit en optimale dienstverlening. Want zegt eigenaar Marc Heijdemann: “Liefhebbers van rubber en polyester boten willen we in kennis, advies, maar zeker ook op het gebied van service en onderhoud een complete dienstverlening bieden.”

De moeite waard om nu een bezoek te plannen aan de nieuwe vestiging van Marinesports aan de Marowijne 11 in Zwaag. Hier ziet u hoe boeiend en avontuurlijk de watersport beleving is.Meer informatie:

Marinesports
De Marowijne 11
1689 AR Zwaag
Tel. 0229-266323.
www.marinesports.nl

Facebook Comments "Rubberboten en Ribs"
                         my-ip