Euron kachels

Artikel - Euron kachels

Ideale manier van verwarmen,
en nog voordelig ook.

Dat kan met kachels van Euron De Kachelspecialist uit Raalte.
Het bedrijf importeert, verkoopt en installeert hout- gas-, speksteenkachels, kachels-CV, inbouwhaarden en pelletkachels.


Vooral de laatst genoemde, “pellet-kachels” zijn erg in trek, door er voordelig mee te kunnen verwarmen, de comfort en de eenvoudige bediening. Een ander voordeel is dat een pelletkachel een resevior heeft voor de brandstof en wel 20 uur kan branden op een vulling door efficiënt met de brandstof om te gaan wat resulteert in een hoog rendement van 90% en hoger.

In het kort, een pelletkachel is een duurzaamheidproduct, een gemotori-seerde verwarmingsbron met een laag energieverbruik gevoed door 6 mm kleine geperste staafjes hout zo genoemde “pellets”. De pelletkachel kan worden gestart met een druk op de knop, of via een tijd progamma welke naar eigen wens ingesteld kan worden. In tegenstelling tot een houtkachel hoeft u niet meer te zagen, kloven en kuubs aan hout in voorraad moet hebben, de pellets worden online besteld en thuis bezorgd. Steeds meer mensen In Nederland ontdekken de pelletkachels en zien dan ook de verschillende mogelijkheden zoals, pelletkachels welke de warme lucht in de kamer brengen of pelletkachels waarmee je meerdere ruimtes kunt verwarmen door kanalisatie of een pelletkachel die op de CV installatie kan worden aangesloten.

Door deze mogelijkheden ontstaan er veel vragen van klanten die bij Euron De Kachelspecialist in de showroom komen, vervolgens wordt in de showroom aan de hand van informatie uit te wisselen en de werking te laten zien een passende oplossing gezocht voor elke situatie.

Door de positie die Euron De Kachelspecialist, in de loop van de jaren heeft op gebouwd is zij benaderd door de grootste pelletkachel fabrikanten in Europa. Op verzoek van deze fabrikanten heeft Euron De Kachelspecialist er mee in gestemd om voor de Nederlandse markt importeur te zijn van de volgende merken pelletkachels Lanordica Extraflame, Opera en Dielle pelletkachels.

Euron De Kachelspecialist heeft een landelijk dealer-netwerk opgezet waar men in zijn of haar eigen omgeving over pelletkachels kan worden geïnformeerd.

Wilt u een bezoek brengen aan de showroom van Euron De Kachelspecialist voor particulieren als bedrijven bent u van harte welkom aan de


Kaagstraat 13
8102GZ te Raalte.
0572-354250
info@euron-kachels.nl
www.euron-kachels.n

l

Facebook Comments "Euron kachels"
                         my-ip