Geeft jachten al 25 jaar de stroom mee.

Artikel - Geeft jachten al 25 jaar de stroom mee.

HTML Generator Sample Page

AVL Yacht en Electroservice

Geeft jachten al 25 jaar de stroom mee.

AVL Yacht Service ontwikkelt en installeert technische jachtinstallaties waarin de laatste technische ontwikkelingen zijn verwerkt. Dit wordt niet alleen gedaan voor nieuwe jachten, AVL heeft een sterke focus op het refitten en uitbreiden van installaties in bestaande jachten. Dit vindt plaats op locatie en niet alleen in Nederland. De dienstverlening van AVL is in meerdere opzichten grensoverschrijdend.

AVL Yachtservice is een initiatief van John Paes en Peter van Harten. John weet als geen ander mooie dashboards te ontwerpen. De meest geavanceerde installaties komen dan ook van zijn hand.

Peter is misschien wel de meest ervaren installateur in Nederland. Hiermee zorgt hij ervoor dat de technische jachtinstallaties op de juiste wijze wordt geïnstalleerd.

AVL Yacht en Electroservice maakt voor nieuwbouw of een refit eerst een duidelijk stappenplan. Na de aankoop van een bestaand of nieuwbouw schip, word AVL vaak gepolst om het schip naar de technische wens van de nieuwe eigenaar in te richten. Een dergelijk project aangaan is een zorgvuldig proces waarbij de scheepseigenaar maximaal betrokken wordt. Er wordt altijd eerst de huidige en de gewenste situatie in kaart gebracht. Vervolgens wordt besproken wat de doelstelling is en welke rol AVL hierin zal spelen. Dat kan op verschillende terreinen liggen. Naast complete elektrische aandrijvingen levert en installeert AVL o.a omvormers, acculaders, gel of Lithium Ion accu’s, generatoren, zonnepanelen, navigatie systemen, stabilisatoren, dubbele beglazing, verwarming of koelkasten. Hierbij levert AVL niet alleen de hardware, de feitelijke installatie en de bouwbegeleiding van het hele project wordt ook verzorgd.

AVL Yacht Service heeft een aansprekende portfolio, van kleine ingrepen in Nederland tot grote refits in het Buitenland. Een paar voorbeelden:

Swan 65', Kings Legend, een beroemd jacht, tegenwoordig als charter continue buitengaats, is door AVL aangepast en klaar voor weer een nieuw seizoen in de verhuur. Al 3 jaar varend met Lithium-Ion batterijen, dit geeft een gewichtsvoordeel van zo’n 268 kg. Ook is de navigatieapparatuur door AVL aangepast.

Essence 33. Een nieuwe dagzeiler waarop alles elektrisch werkt, zowel de voorstuwing als het trimmen van de zeilen. Dit is mogelijk gemaakt met Lithium-Ion accu's. Een uniek zeiljacht met een totaal gewicht van slechts 2800 Kg. De boot is het afgelopen jaar geïntroduceerd op de HISWA, mede mogelijk gemaakt door de specialisten van AVL.

Long Island runabout 40. Het nieuwe vlaggenschip van Long Island. Dit schip is voorzien van de laatste innovaties op elektronisch gebied. De installatie is ontworpen en ook de bouw wordt geheel door AVL begeleid.

Met zoveel ervaring in nautische elektronica is AVL de juiste partner om een nieuw of bestaande boot te voorzien van een elektrische aandrijving met letterlijk alles daaromheen. Het bedrijf beschikt over de kennis om een gedegen advies te geven waar een elektrotechnische installatie aan moet voldoen. Daarbij verzorgen dezelfde specialisten de installatie van het geheel. Dit biedt de meeste zekerheid dat het complexe geheel van alle elektronica aan boord, van aandrijving tot nachtlampje, probleemloos functioneert.

Voor meer informatie:

AVL Yacht- en Electro Service

Oostban 4

2451 ZA Leimuiden

T: 06 53 202 367

info@avl-yacht.nl

www.avl-yacht.nl

Facebook Comments "Geeft jachten al 25 jaar de stroom mee."
                         my-ip