Een fullservice website die leidt tot persoonlijk maatwerk

Artikel - Een fullservice website die leidt tot persoonlijk maatwerk

HTML Generator Sample Page

Een fullservice website die leidt tot persoonlijk maatwerk

Er is geen enkele andere website voor het bouwen van een bootsteiger zo compleet als: www.steigertoebehoren.nl. "Toch is dat nog niet alles", zegt eigenaar Arian de Jong van Arfrex Marine Equipment: "Wij gaan nog verder in onze dienstverlening. Wij denken graag mee en op aanvraag verzorgen wij de volledige inrichting van de waterkant om deze geschikt te maken als aanlegsteiger."

Bolders in RVS met of zonder verlichting; zwemtrappen; kikkers in aluminium of RVS. Steigerverlichting, steigerstootranden of zelfbouw steigers, maar ook drijvende steigers. Het voert te ver om alle producten op te noemen. Maar van particulier tot professioneel waterbouwbedrijf, op www.steigertoebehoren.nl vindt men een compleet pakket voor het inrichten van de waterkant en alles om boten en jachten veilig en goed te laten aanmeren. Maar ook de omgeving zo in te richten dat deze van alle faciliteiten, zoals veiligheidsaspecten en verlichting, is voorzien. Zowel de privégebruiker, die een steiger in eigen tuin wenst, tot de professionele jachthaven vindt op deze site alles. Want steigertoebehoren.nl biedt een zeer breed assortiment aan steigeraccessoires voor jachthavens, steigerbouwers, waterbouwbedrijven, waterrecreatiebedrijven en iedereen die een boot heeft en/of aan het water woont.

Brede oriëntatie
www.steigertoebehoren.nl
maakt het bestellen via de website heel eenvoudig. Mensen kunnen zich breed oriënteren over de mogelijkheden en kiezen voor het materiaal of de uitvoering die het beste bij hun situatie past. Het allerbelangrijkste is dat ze op de website alles kunnen vinden en niet meer hoeven verder te shoppen. Alles van een mooie betaalbare zwemtrap tot bootlift en van RVS bolders en kikkers tot kwaliteitsstootranden.

Zelfbouw voor particulier
Particulieren die zelf een aanlegsteiger willen maken voor de eigen boot, kunnen buiten alle accessoires, ook alle toebehoren van RVS en thermisch verzinkte bevestigingsbenodigdheden vinden op de site. Zoals thermisch verzinkte hoekstalen, bouten en rvs vlonderschroeven. Bij grotere projecten is persoonlijke ondersteuning ook mogelijk.

Innovatie
Arfrex Marine Equipment heeft een eigen productie van tal van producten op dit gebied en is altijd bezig met het innoveren van nieuwe producten. Zoals de verschillende typen RVS instapsteunen, waardoor het uitermate makkelijk en veilig wordt om een boot in- en uit te stappen. Arian de Jong; "De verschillende instapsteunen die we hebben ontwikkeld en op de markt brengen zijn toepasbaar op allerlei typen aanlegsteigers, kades of vingerpieren. Tevens hebben we instapsteunen ontwikkeld voor montage op diverse boten en jachten. We zijn met veel nieuwe producten bezig dus hou ons in de gaten."

Persoonlijk maatwerk
Arian de Jong: “Bedrijven en opdrachtgevers van grotere projecten vinden het prettig zich te laten adviseren door mensen met kennis van zaken. Mijn (water)bouwkundige opleiding en ervaring van meer dan 20 jaar in de watersport zorgen ervoor dat ik eigenaren van jachthavens, watersportverenigingen en professionele steigerbouwers (infrabedrijven) persoonlijk kan adviseren en ondersteunen tijdens het ontwerpen, inrichten en uitvoeren van hun aanlegsteigers. Bij grotere projecten maak ik graag een persoonlijke afspraak om vanuit hun situatie te komen tot een maatwerk oplossing. Ook bij producten als bootliften, overkappingen, boothuizen en drijvende steigers bied ik graag een persoonlijk advies, zodat mensen precies het formaat en uitvoering krijgen zoals zij die wensen. Ik ben altijd bereid tot het maken van een vrijblijvende offerte.” Arian de Jong is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Zaterdags van 09.00 tot 13.00 uur.

Informatie: www.steigertoebehoren.nl
ARFREX Marine Equipment
Veersedijk 83, 3341 LL H.I. Ambacht
Tel. 0180-499081
E-mail: info@steigertoebehoren.nl
.

Facebook Comments "Een fullservice website die leidt tot persoonlijk maatwerk"
                         my-ip