Optimale veiligheid via 12Trace track and tracesystemen

Artikel - Optimale veiligheid via 12Trace track and tracesystemen

HTML Generator Sample Page

Optimale veiligheid via 12Trace track and tracesystemen

Met 12Trace weet u altijd waar uw boot is!

12Trace helpt u om kostbare objecten, zoals uw boot, te koesteren en op een eenvoudige en voordelige manier te beheren. Met de GeoLocker-systemen van 12Trace weet u altijd waar uw boot zich bevindt.

12Trace systemen bieden een aantal opzienbarende voordelen. De systemen zijn eenvoudig te plaatsen en te bedienen en zeer nauwkeurig in het bepalen van de positie. Men betaalt geen abonnementskosten en krijgt de beschikking over een gratis inlogpagina via www.12trace.nl. 12Trace biedt u de keuze uit 2 versies: De GeoLocker en de GeoChaser. Beide systemen zijn volledig waterdicht. De 12Trace systemen zijn supervoordelig. In heel Europa betaalt u minder dan 1 cent per trackingpoint. Dit zijn de enige kosten die u naast de aanschaf, vanaf €199, verder heeft.

GeoLocker Serie

Met de GeoLocker-Basic en Compact kan men met behulp van een instelbare timer telkens zien waar de boot is. De powerpack gaat bij 2 keer per dag zenden liefst 3 jaar mee en in de stand-by stand zelfs 10 jaar De GeoLocker-Secure en Smart bieden tevens de mogelijkheid om een virtuele grens te trekken, een zogenaamde Geofence. Wanneer uw boot zich daar buiten begeeft, krijgt u per sms of e-mail een melding. Ook is er een zogenaamde ActiveFence ingebouw. Ligt uw boot, jacht of sloep langer dan een uur in de haven, dan wordt automatisch een nieuwe veiligheidszone geplaatst. Het aanwezige Geomotion-systeem geeft zodra de boot in beweging komt, de afgelegde route aan op uw inlogpagina op www.12trace.nl. Het systeem is volledig op afstand beheersbaar en configureerbaar en is niet afhankelijk van een externe accu.

GeoChaser Serie

De Geochaser serie is een volledig GPS-track en tracesysteem dat elk vaartuig met een 12 of 24volt stroomvoorziening volgt en bewaakt. De Geochaser-serie dient te worden ingebouwd en heeft naast de standaardfuncties, zoals de GeoFence, nog extra functies, zoals direct opvraagbaar te zijn en de directional motion. Deze functie biedt de mogelijkheid om de positiebepaling niet door tijd, maar door richtingwijzigingen te initiëren. Het diefstalalarm geeft een waarschuwing wanneer de boot wordt weggesleept of verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld. Een back-up batterij zorgt dat in geval van sabotage het volgsysteem nog 7 dagen van stroom wordt voorzien.

Voor verdere informatie over de mogelijkheden van de 12Trace systemen en ene lijst van dealers ga naar: www.12trace.nl

12Trace, Lijnbaanstraat 1, Groningen, tel: 050.3130316. E-mail: info@12trace.nl

Facebook Comments "Optimale veiligheid via 12Trace track and tracesystemen"
                         my-ip