Bestseller in een succesvolle serie

Artikel - Bestseller in een succesvolle serie

HTML Generator Sample Page

Wiedesloep 470

Bestseller in een succesvolle serie

Sloepvaren staat voor zorgeloos ontspannen. Relaxed toeren over een mooie vaarroute waar er in Nederland zoveel van te vinden zijn. Genieten van het goede leven lijken sleutelwoorden te zijn. Achterover geleund in een comfortabele kussenset met de inhoud van een goed gevulde koelbox binnen handbereik is het leven al snel goed. De boot moet daar natuurlijk wel goed bij passen. Teveel onderhoud of moeizame vaareigenschappen kunnen danig in de weg staan. In de serie Wiedesloepen die Watersport Giethoorn op de markt brengt, is de Wiedesloep 470 precies zo’n sloep. Onderhoudsarm, overzichtelijk en makkelijk te varen.

Familiebedrijf
Watersport Giethoorn is een echt familiebedrijf, ook opa en oma werken volop mee in de onderneming naast initiatiefnemers Hans en Paula met dochters Silina en Sharon. Martijn, Tony en Roelof Geert plus enkele freelance verkopers maken het familieteam compleet. Hiermee ontstaat een gezellig en sfeervol bedrijf waar de klant centraal staat. Er vindt geen lopende bandwerk plaats maar iedere geïnteresseerde in de boten van Watersport Giethoorn krijgt de tijd en aandacht die nodig is om een keuze te maken die aansluit op de wensen en het vaargedrag van de klant. Illustrerend is de woonkeuken die dienst doet als koffiecorner. Het maakt van de showroom meer een huiskamer dan een louter efficiënte bedrijfslocatie. Dat heeft iets met de oorsprong van Watersport Giethoorn te maken. Ooit begonnen in de achtertuin bootjes op te knappen die vervolgens aan de keukentafel werden verkocht. Zoiets geeft een unieke sfeer die in de huidige moderne bedrijfsvoering nog volop aanwezig is.

Wiedesloepen
Voor Watersport Giethoorn vormen de Wiedesloepen een eigen importlijn waarbij veel boot voor een scherpe prijs voorop staat. In plaats van één model te vergroten of te verkleinen hebben de verschillende modellen een eigen voorkomen. Het idee hierachter is dat met veel verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere wens van sloepvaarders kan worden ingevuld.

Het kleinste exemplaar is een sloep van 4m met een aangehangen motor en een console met stuur. Een bijna hartvormige spiegel en een stoere kabelaring rondom maken het een aangenaam compact exemplaar.

Waar de kleinste modellen ook vissers zullen aanspreken begint het echte sloepenwerk bij de grotere modellen. Met voor en achter een rondzit, een console met stuurwiel, een ankerkluisje op het voordek en meer opbergruimte onder de banken bieden deze boten het comfort en de mogelijkheden om met familie of vrienden een dagje te genieten van wat sloepvaren leuk maakt.

In de populaire maten vanaf 4,50m vaar je voor een aantrekkelijke prijs een luxe sloep. De vrij hoge rompvorm geeft een comfortabele diepe zit. De rondzit voorin is daarnaast ook als zonnebed om te bouwen. Tussen de voor- en achterbanken is aan weerszijden een opstapje voor de betere ergonomie. Sturen gaat met een wiel op een console met voldoende ruimte voor de inbouw van navigatie- of andere motorinstrumenten.

De Wiedesloep 470 is in het aanbod van Watersport Giethoorn een populair model. Een prima loungeboot die goed vaart met een 9.9 PK of 15 PK buitenboordmotor

aan de spiegel. Je komt er overal mee en een vaarbewijs is niet nodig. Maar liefst 8 personen kunnen een zitplaats vinden op de brede stuurbank of de rondzit voorin. Deze kun je ombouwen tot zonnebed. Met een kap over de hele boot ook te gebruiken als slaapplaats waarmee niets een weekendje kamperen in de weg staat. Met een leeggewicht van slechts 280kg passen boot en trailer achter iedere auto en is te waterlaten in een oogwenk voor elkaar. Dus ook voor een vakantie naar bijvoorbeeld Kroatië is de Wiedesloep 470 een uiterst handzame boot.

Standaard is voorzien in een console met een sportief stuurtje. Ook de rug en zitkussens voor de banken en het zonnebed zijn inclusief. Er is onder de banken flink wat opbergruimte beschikbaar en onder het voordek een zelflozende ankerkluis. De zwarte romp en donker gekleurde kabelaring rondom geeft de uitstraling van een moderne sloep.

De Wiedesloep biedt echter nog een extra mogelijkheid die je bij vergelijkbare boten niet zo snel zal vinden. Er kan een flinke motor achter. Met een 30PK aan de spiegel is de Wiedesloep tot aansprekende prestaties in staat. De spiegel en bodem bestaan uit dermate overgedimensioneerd polyesterwerk dat de krachten van de motor en de klappen op de golven solide worden opgevangen. Dat zegt iets over de bouwkwaliteit.

We varen een stuk met een hagelnieuwe Wiedesloep 470 over de Terkapler Poelen, bij Sneek op een dag dat Nederland op z’n mooist is. Een licht windje en een aangename voorjaarszon over het Friese landschap zijn omstandigheden waar de Wiedesloep zich direct in thuis voelt. Iedereen kan met de boot varen. De motor is niet verstopt in een bun, een directere roerstandaanwijzer is er niet. De boot is uitgerust met een Suzuki 9,9 PK. Dit nieuwe model is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Lichtgewicht, eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn eisen die met name hier gelden. De Suzuki voldoet daar ruimschoots aan. Het is een sterke en compacte buitenboordmotor, die uitblinkt met een zeer laag brandstofverbruik, geringe geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak.

De basis is een volledig nieuw ontwikkeld 208cm2 tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking. Deze lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook efficiënt, zodat je altijd het meeste vaarplezier uit elke druppel brandstof kunt halen.

Watersport Giethoorn brengt met deze multifunctionele sloep een allemansvriend op het water. Met een relatief bescheiden investering haal je veel boot in huis. Ruim genoeg voor een wat langere tocht met vrienden of gezin. Het blijft echter ook een overzichtelijk bezit. Het onderhoud is zeer beperkt waardoor er veel tijd overblijft voor zorgeloze vaartochten.

Technische omschrijving:

Overnaadse polyester sloep

Lengte 4.70 mtr.

Breedte 1.95 mtr.

Ledig gewicht 280 kg

Geschikt voor een langstaart buitenboordmotor.

Geschikt voor 8 personen.

Categorie CE = C/D

Opties: Cabriokap Afdekkleed

W470 Zonder motor € 4.250,= incl. BTW

Nu de Wiedesloep 470 inclusief een Suzuki 9,9 PK 4 Takt en een 750 kg trailer NU VOOR € 6995,=

Voor meer informatie:

Watersport Giethoorn

Nering 2 t.h.v. Beulakerweg 131

8355 DK Giethoorn

T. +31 (0) 521 - 360 550

www.watersportgiethoorn.nl

info@watersportgiethoorn.nl

Facebook Comments "Bestseller in een succesvolle serie"
                         my-ip