Revolutie in lakverzegeling met GlansProtector ®

Artikel - Revolutie in lakverzegeling met GlansProtector ®Lakbescherming is belangrijk voor de lak. Immers; Zonder onderhoud wordt zelfs de beste lak een keer lelijk. Niet alleen schadelijke stoffen van industrie en het straatverkeer of de beruchte “zure regen” en algen zorgen hiervoor. Ook valt er af en toe iets uit de lucht: vogelpoep, uitwerpselen van insecten etc. In contact met water en UV straling kunnen deze agressieve “lakbedervers” niet anders dan zuren en logen, op onbehandeld lakwerk reeds na korte tijd blijvende sporen achterlaten.

Een lakverzegeling laten aanbrengen door een professioneel bedrijf is uitermate kostbaar en hierna dient onderhoud plaats te vinden om de werking actief te houden.

Maar er is belangrijk nieuws voor de bootbezitter.Vanaf nu kan in 3 stappen een permanente lakverzegeling worden aangebracht voor slechts 15 eurocent per m2. Professioneel, gemakkelijk, veilig, snel en duurzaam. En met een diep glanzend resultaat zonder te polishen!

Stap 1
De boot eenmalig goed reinigen met GP Reiniger en naspoelen met water.

Stap 2
Het materiaal behandelen met GP GlansProtector ® polymeer coating. Het product aanlengen met water 1:10 en licht in wassen. Hierna naspoelen met ruim water. De transparantie nano polymeer coating is aangebracht en actief.

Stap 3
Opnieuw reinigen en onderhouden van de coating met GP GlansProtector ® Totaal. 3 dopjes aanlengen met 1 emmer water. Schoonsoppen en direct naspoelen. Brandschoon en diep glanzend resultaat.

GP GlansProtector ® is een Zwitsers concept; een nano technologie ontwikkeling. Een micron dunne coating van polymeer, onzichtbaar, veilig voor de lak, niet vet maar spiegelglad.

Het resultaat?
Direct een zichtbaar diepe, olieachtige, glans. Dat komt door de sterke licht reflectie op het spiegelgladde oppervlak. De polymeer coating zorg ervoor dat nieuw vuil niet meer kan hechten in de poriën van lak, kunststof en glas en het behandeld materiaal blijft langer in nieuw staat. En dat alles zonder te poetsen. Belangrijk is dat GP GlansProtector ® duurzaam is en niet, zoals de meeste wax soorten, wordt afgebroken door UV. De polymeer coating is bestand tegen zuren (schadelijke vliegeninslag en vogelpoep), pekel, algen en alle soorten straatvuil.

Tip: ook toepasbaar op auto en caravan

GlansProtector ® is biologisch afbreekbaar en veilig in toepassing. Bevat geen siliconen. Niet aanbrengen op loop gedeelte.

Voor meer informatie:
www.glansprotector.com

Facebook Comments "Revolutie in lakverzegeling met GlansProtector ®"
                         my-ip