AEE Marine BV te Enkhuizen

Artikel - AEE Marine BV te Enkhuizen

AEE Marine BV te Enkhuizen heeft zich gespecialiseerd met het inbouwen van elektromotoren. Deze manier van varen heeft de toekomst en AEE is zo verstandig geweest al in een vroeg stadium zich de know-how eigen te maken. En met succes!

Steeds meer watersporters hetzij particulier als ook zakelijk doen een beroep op het bedrijf om “groen” te kunnen varen.

Zo worden met grote regelmaat rondvaartboten geproduceerd die worden ingebouwd met onze eigen Elva elektromotoren om in te kunnen spelen op het duurzaam ondernemen dat zeker gezien de economische malaise een nieuwe bewuste trend in het zaken doen is geworden.

Eén van de populairste boten die bij AEE wordt gebouwd is de Punter. Een gestroomlijnde open boot die zeer sterke eigenschappen heeft. Onverwoestbaar, zelflozend, onzinkbaar en onderhoudsvrij. Kortom een ideale boot voor beproefde watersporters maar ook voor mensen die het varen nog moeten leren is het de ideale boot om mee van start te gaan. Dat de door AEE Marine gebouwde Punters elektrisch worden aangedreven is niet meer dan logisch!

Geen lawaai en milieubewust de watersport met veel plezier uitoefenen.Ook voor de door AEE Marine gebouwde Tuindersvletten gelden de zelfde eigenschappen als van de Punters. Wederom onverwoestbaar, zelflozend, inzinkbaar en praktisch geen onderhoud. Even een doek er over en de boot is weer als nieuw. De Tuindersvletten werden vroeger voornamelijk door Tuinders gebruikt zoals de naam al aangeeft maar steeds meer watersporters gaan tot aanschaf van een Tuindersvlet over vanwege de alleen maar positieve eigenschappen en geweldige vaareigenschappen.
Dat ook deze schepen worden voorzien van elektrische motoren en dragen bij aan een bewust omgaan met het milieu kan u niet zijn ontgaan.

Naast de produktie van genoemde open boten kan AEE Marine inspelen op de wensen van de klanten en wordt er in onderling overleg gestreefd naar een optimaal resultaat om een passend schip voor een nieuwe eigenaar te bouwen. Menig schouwtje heeft bijvoorbeeld de werf verlaten en vaart reeds elektrisch aangedreven over de Hollandse wateren.

Door zich flexibel op te stellen en zich volledig te verplaatsen in de wensen van haar klanten heeft het bedrijf een gezonde basis opgebouwd en hoopt men dat steeds meer geoefende en beginnende watersporters eens een vrijblijvend kijkje komen nemen bij het bedrijf.

Men ontvangt u hartelijk en zal u alle aandacht schenken.
Men kijkt uit naar uw komst en wensen u een fijne vakantie.

AEE Marine BV
Olifantsteiger 3
1601 CV Enkhuizen
Tel: 0228-319047
Fax: 0228-317456
info@aeemarine.nl

www.aeemarine.nl

Facebook Comments "AEE Marine BV te Enkhuizen"
                         my-ip