Hornbach bouwmarkten en tuincentra - Ook voor klussen aan de boot

Artikel - Hornbach bouwmarkten en tuincentra - Ook voor klussen aan de bootNeem een klapstoel van € 9,95. Print er een anker op en dezelfde stoel staat voor € 39,95 in een nautische etalage. Een oude volkswijsheid die vooral aan moet duiden dat onderdelen en accessoires voor boten, onevenredig duur zijn. Voor zover dit gedachtegoed opgaat, kun je besparen door universeel toepasbare klusbenodigdheden in de bouwmarkt aan te schaffen. Alleen, red je het daar wel met de kwaliteit van het aanbod.

In het algemeen concentreren de ketens van weidewinkels in DHZ artikelen zich eerst op een lage prijs en hobbelt de kwaliteit daar enigszins achteraan. Niet tot ieders genoegen, een schroevendraaier voor geen geld is leuk bij de kassa maar als het ding vervolgens alleen maar de schroeven sloopt is zelfs geen geld nog te duur. Voor bootbezitters die onderhoud en reparaties zelf ter hand nemen komt daar nog bij dat in de vaak afgelegen stallingloods, even een nieuwe halen, ongemakkelijk is. Eenmaal op het water is dat probleem nog vele malen groter.Hoe dit anders kan bewijst Hornbach, een eigenzinnige keten van bouwmarkten en tuincentra die sinds 1997 in Nederland met 8 vestigingen is vertegenwoordigd. Bij Hornbach staat de klant centraal, en dan met name de wensen die deze heeft ten aanzien van kwaliteit en de breedte van het assortiment naast een adequaat en deskundig advies. Een ander misschien wel onderbelicht aspect is kwantiteit. Als project bouwmarkt stelt Hornbach zich tot doel om alles voor een ter zake doende klus in het assortiment te hebben en dat dan ook in voldoende mate. Dus geen 5 stuks op de plank terwijl je er 10 nodig hebt. Door duidelijk een professionele kwaliteit aan te bieden in combinatie met voldoende voorraad is Hornbach in staat ook de vakman van dienst te zijn.

Hornbach is een (h)echt familiebedrijf met een net zo rijke als lange historie. Momenteel staat de vijfde generatie Hornbach aan het roer, de eerste legde als meester-dakdekker al in 1877 de grondslag waarop de huidige activiteiten zijn gebaseerd. Als pionier wist Hornbach reeds in 1968 een geslaagde combinatie te maken tussen bouwmarkt en tuincentrum, op dat moment nog niet eerder vertoond. Daarna is de groei van het concern in een stroomversnelling gekomen tot 131 megagrote Europese vestigingen nu.Hornbach biedt een vast assortiment wat uit ongeveer 60.000 verschillende artikelen bestaat. Daarnaast zijn nog eens 60.000 items te bestellen. Al deze artikelen hebben een vaste lage prijs. Hornbach doet geen beperkt houdbare aanbiedingen, je hoeft geen stickers te plakken of met zegeltjes te rommelen. In plaats van al dit gedoe geeft Hornbach een laagste prijs garantie op alle artikelen in het schap. Dus vind je bijvoorbeeld touwwerk, bootlak, RVS schroeven en moeren of sluitingen elders goedkoper? Dan krijg je het bij Hornbach voor diezelfde lagere prijs met nog eens 10% extra korting. Wat blijft is een breed assortiment waar particulieren en professionals in bootonderhoud hun voordeel mee kunnen doen.

Voor meer informatie:
www.hornbach.nl

Facebook Comments "Hornbach bouwmarkten en tuincentra - Ook voor klussen aan de boot"
                         my-ip