Slimme aanbiedingen naast partijvoordeel

Artikel - Slimme aanbiedingen naast partijvoordeelIn deze economisch niet zo florissante tijd telt een lage prijs exrta hard mee in het aankoopproces van een boot maar ook van de accessoires die daarbij horen. Met dit in het achterhoofd heeft Boot Outlet Leeuwarden onlangs haar deuren voor het publiek geopend.

Michiel Bos is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het 150m2 grote winkelvloeroppervlak. Met een opleiding als WTB’er, een marineachtergrond en zeiler van kinds af aan is er veel affiniteit met de watersport. Voorheen werkzaam in de jachtmakelaardij en detailhandel vormt Boot Outlet de nieuwe uitdaging. De winkel is gevestigd aan de Apolloweg in Leeuwarden waar voorheen Technisch Watersportcentrum Leeuwarden te vinden was. Dit bedrijf is niet voortgezet maar als nieuwe Outlet zijn de voorraden wel opgenomen in het assortiment. Dat maakt dat op het gebied van electra en installatiemateriaal, kachels en zonnepanelen flink wat voordeel is te behalen.Daarnaast bestaat het assortiment uit restpartijen of uitlopende seizoensartikelen. Zo hangen er jacks van Imhoff met een kleurstelling van dit seizoen voor een prijs die bij introductie fors hoger lag. Het aantal verschillende maten is inmiddels wel geslonken waarbij nabestellen natuurlijk niet mogelijk is. De inkoop richt zich ook nadrukkelijk op wat er in de landen om ons heen te koop is. Er is een uitgebreid netwerk van groothandelaren en detailhandel waaruit een voortdurende instroom van allehande interessante en leuk geprijsde artikelen komt, in grotere hoeveelheden maar ook enkele stuks van dat ene pompje of kajuitlamp.
Het maakt het assortiment breed en levendig. Er is steeds weer iets nieuws of geks wat de aandacht weet te trekken. Het huidige succesnummer is een RVS paraplueankertje van 2,5 kg. Bruikbaar voor de bijboot maar ook dusdanig netjes afgewerkt dat het op een bureau niet misstaat als uit de kluiten gewassen presse papier. De prijs ervan doet echter aan een gegalvaniseerd exemplaar denken.

Gelegen in een bedrijvenpark lokt Boot Outlet nieuwe klanten met een fles bootshampoo bij een besteding groter dan 50,- Toch is de ligging eerder een voordeel. Het is veel beter te bereiken dan een binnenstad, parkeren is niet alleen gratis maar ook mogelijk en met een tuincentrum, bouwmarkt, restaurantje en tankstation in de buurt is er wellicht nog meer te doen naast een bezoek aan de Boot Outlet.

Voor geinteresseerden buiten de regio komt er ook een oplossing. www.boot-outlet.nl is op het internet het tweede filiaal waar het actuele aanbod van Boot Outlet te kopen is. Iets bestellen en afhalen in de winkel is natuurlijk ook een mogelijkheid. Doordat alles uit eigen voorraad wordt geleverd is een snelle levertijd gewaarborgd. Iets wat met name voor technische artikelen cruciaal kan zijn.
De webwinkel neemt in de organisatie een belangrijke plaats in. Toch houdt Boot Outlet vast aan het serviceniveau wat bij een “echte” winkel past. In combinatie met een inkoopformule die voor verrassingen kan zorgen verzorgt deze nieuwe onderneming een aanvulling op het bestaande aanbod in watersportartikelen.Voor meer informatie:
Boot Outlet
Apolloweg 7
8938 AT Leeuwarden
T: 058-280 22 13
verkoop@boot-outlet.nl
www.boot-outlet.nl

Facebook Comments "Slimme aanbiedingen naast partijvoordeel"
                         my-ip