AVR watersport opent nieuwe showroom

Artikel - AVR watersport opent nieuwe showroom



Begin oktober is de nieuwe vestiging van AVR watersport geopend in Waddinxveen waardoor het bedrijf nog meer service kan geven bij de verkoop en onderhoud van boten, motoren en trailers.

'Een ondernemer wordt niet gemaakt maar geboren' is een vaak gehoord gezegde. Als je het nieuwe pand van AVR watersport binnenloopt en dan bedenkt dat de nu 29-jarige Arjan van Rijn pas zes jaar geleden is begonnen met de verkoop van boten dan wordt de waarheid van die uitdrukking overduidelijk bevestigd. “Ja, dat is een grote stap, maar door onze goede service gaat de verkoop van boten toch gewoon door en hebben we nog steeds zestig boten in de showroom staan. Door dit nieuwe pand kunnen we daarnaast nu ook veel meer gaan doen op het gebied van onderhoud, want we hebben hier ook onze werkplaats naar toe verhuisd. Die trouwens aan de modernste milieu eisen voldoet, want voor ons zat een autodealer in het pand. Dus zitten er overal aansluitingen voor elektriciteit en hydraulisch gereedschap. We kunnen tot op de tiende liter nauwkeurig olie vullen of bijvullen met een digitale installatie zodat precies de goede hoeveelheid olie in het motorblok zit. We hebben een olieafvoer met pomp en een groot vat buiten. We hebben één van de drie aanwezige bruggen laten staan zodat we de wielen van trailers kunnen balanceren en uitlijnen. Hetzelfde geldt voor de apparaten om banden te verwisselen. Zodat we nu een totaal onderhoudspakket kunnen leveren voor boten, motoren en trailers. Er komen ook nog een paar servicebussen bij voor reparaties onderweg in de regio, mochten onze klanten tijdens het varen pech krijgen en in de winterstalling hebben we plaats voor 400 boten.”



Arjan zit vol met nieuwe ideeën, die hij vergaart door goed te luisteren naar wat zijn klanten te vertellen hebben. Want iedere boot wordt op maat gemaakt naar de wensen van de koper. Met trots vertelde hij ook dat zijn bedrijf de meeste hits had op Marktplaats en dat het zijn streven is dat iedere klant positief over zijn bedrijf praat. “Want er zijn toch altijd wel mensen die zich nog kunnen veroorloven om een nieuwe boot te kopen en dan willen ze graag een boot op maat voor een goeie prijs van een bedrijf dat service en klantvriendelijkheid als hoofdmotief heeft om zaken mee te doen.”
Ook voor elektrisch varen hebben ze een serie modellen. Verder bouwen ze ook reeds varende boten om naar elektro. Standaard worden Suzuki buitenboordmotoren gemonteerd, maar zij kunnen elk ander merk buitenboordmotor leveren en onderhouden. Verder levert AVR naast Pega trailers ook andere merken op aanvraag. En natuurlijk zijn er mogelijkheden tot financiering en verschillende vormen van verzekering.



AVR Watersport
Coenecoop 139
2741 PJ Waddinxveen
Tel: 0182-392403
Mobiel: 06 51455961
www.avrwatersport.nl

Facebook Comments "AVR watersport opent nieuwe showroom"




                         my-ip