BBS heeft natte voeten

Artikel - BBS heeft natte voetenÒAls je durft liggen de kansen voor het oprapen. Juist in deze tijd krijg je dingen aangeboden die anders nauwelijks mogelijk waren.Ó Aan het woord is Bert Kranenborg van BBS watersport, die zojuist zijn bedrijf heeft verplaatst van Ermelo naar de Harderhaven in Zeewolde.

Deze haven ligt aan het Veluwemeer, tegenover Harderwijk en daarmee is een lang gekoesterde wens van Kranenborg in vervulling gegaan. ÒBBS bestaat nu tien jaar en wij hebben ons altijd geprofileerd als de watersportspecialist van Midden-Nederland. Dan is het geweldig dat je nu ook een veel grotere ruimte tot je beschikking hebt die centraal ligt in het grote watersportgebied langs de Veluwe. Dat betekent dat we van nu af aan ons nog beter kunnen concentreren op de essentie van ons bedrijf; service en totaal onderhoud van de producten die we verkopen.Ó De loods ligt op het terrein naast Holland Marine Service, waar ze de beschikking hebben over een 20 tons kraan. Ook zijn zowel in de zomer als de winter meer ligplaatsen beschikbaar.BBS verkoopt de merken Aquamar Ð snelle console en kajuitboten uit Itali‘, Oud Huyzer Ð zuinige en geluidsarme sloepen met een dubbele wand voor de veiligheid, Topcraft - recreatie boten voor ontspannen varen, Style - Braziliaanse speed en ski boten van hoge kwaliteit en sinds kort ook Clever Ð een ruime serie sloepen tegen een redelijke prijs. Er is nu een speciale verkoopactie, waarbij klanten kunnen kiezen tussen een gratis ligplaats in de zomer of winterstalling in de verwarmde loods.

Watersportwinkel
Ook heeft men het assortiment van de watersportwinkel flink uit kunnen breiden door de veel grotere beschikbare ruimte. De meest gangbare accessoires voor de boten zijn op voorraad. Verder is er een ruim assortiment verf, slangen, sloten en wielklemmen voor trailers. Er is voor elk wat wils te vinden op de Harderhaven.

BBS watersport
Harderhaven 54
3898 LN Zeewolde / Harderwijk
Postbus 108 / 3840AC Harderwijk
T. 0320-268330
M. 06-17836044
Info: info@bbswatersport.nl

Facebook Comments "BBS heeft natte voeten"
                         my-ip