ViaBoten heet vanaf nu Boten.nl

Artikel - ViaBoten heet vanaf nu Boten.nl

Beste lezer, Vanaf onze maarteditie pronkt er een nieuwe naam op de cover. Vanaf nu heet ons magazine Boten.nl, net zoals de website. Onze naam ViaBoten zal hierdoor langzamerhand op de achtergrond verdwijnen. Er zijn een aantal redenen voor deze aanpassing.

In 2000 hebben wij ViaVia overgenomen en gereorganiseerd. Het succes van de ViaVia advertentiekrant hebben we uitgebreid en in 2004 werd ViaBoten opgericht. De naam ViaBoten was snel gekozen, het verwees naar de ViaVia krant. ViaBoten was, net zoals de ViaVia, een vraag en aanbodkrant maar dan voor boten. Ook werd op dat moment boten.nl overgenomen, dat sinds 1999 een gratis vraag- en aanbodsite voor boten was. De formule van ViaBoten bleek succesvol en in 2006 kreeg ViaBoten haar eigen kantoor in Amsterdam.Naarmate het internet steeds een belangrijkere rol ging spelen in de vraag- en aanbodmarkt hebben we de website www.boten.nl gekocht. Sindsdien werd de naam Boten.nl steeds belangrijker. Het internet werd immers steeds gebruiksvriendelijker en sneller. Het bleek een uitstekend medium voor het plaatsen van advertenties en het zoeken naar boten.

In 2009 hebben we ViaVia verkocht. De verwijzing van ViaBoten naar ViaVia is hierdoor vervallen. Daarnaast leggen wij als uitgever steeds meer de nadruk op het internet. Daarom is het voor ons een logische keuze om vanaf nu voor Boten.nl te kiezen.

Uiteraard gaan we door met de succesvolle combinatie van print en internet. Naast het verspreiden van duizenden magazines op onze vaste distributiepunten blijven we ook actief op alle beurzen. Voor deze maand hebben we een speciale beurs op onze agenda staan. In het paasweekend organiseren wij samen met Expo Nederland alweer de 3e BootExpo. Met de RibExpo belooft het dit jaar een spannende editie te worden!De eerste reacties uit de botenwereld zijn van zowel de particulieren als onze zakelijke klanten zeer positief. Goed nieuws voor ons! We zijn trots dat we alweer het tweede Boten.nl magazine hebben uitgebracht. Veel leesplezier en we zien elkaar weer in het paasweekend!

Marcel van Duiven
Commercieel Directeur

Facebook Comments "ViaBoten heet vanaf nu Boten.nl"
                         my-ip