Nautica Finance

Artikel - Nautica FinanceTegenover de oude sluis in Lemmer bevindt zich het moderne pand aan de Vuurtorenweg 17, Nautica Finance & Insurance is hierin gevestigd. Nautica Finance & Insurance, met verzekeringen en jachthypotheken als spécialité voor zorgeloos varen.

Nautica Finance & Insurance bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. Over de locatie is duidelijk nagedacht, want de ramen van het ronde kantoor bieden uitzicht op platbodems aan de kade en jachten in de sluis. Als rasechte watersporters weten directeur Suzanne de Rooij en haar team dat natuurlijk wel te waarderen. Ervaren, allround intermediairs in jachtverzekeringen en -hypotheken.

De teamleden hebben het druk, want varen is booming. Of we het nu over kajuitzeiljachten, open zeiljachten, motorboten, sloepen of surfplanken hebben, steeds meer mensen hebben tijd en geld om de watersport te beoefenen. Maar als je bedenkt wat er allemaal bij varen komt kijken, weet je ook dat er veel te beschermen valt: vaartuig, stalling, opslag, ligplaats, trailer, weersomstandigheden. Daarnaast is het verstandig om je in te dekken tegen medewaterweg- en sluisgebruikers en aansprakelijkheid. Alleen de beste watersportverzekeringen zijn dan goed genoeg. Die weet het team van Nautica Finance & Insurance tegen een aantrekkelijke premie voor je te vinden.

Suzanne, en haar team vind je op watersportbeurzen in binnen- en buitenland, waar ze eventuele vragen van bezoekers direct kunnen beantwoorden. Ook werken ze samen met dealers van diverse merken jachten en sloepen. ‘Door onze vakkennis weten wij waar een goede jachtverzekering aan moet voldoen’, vertelt Suzanne. ‘Daardoor selecteren wij een verzekering met voorwaarden die het best bij je boot past, maar ook bij je persoonlijke en financiële situatie. De offerte die we uitbrengen, is altijd voor een watersportverzekering met complete dekking. Dan zie je direct waar je voor verzekerd bent en wat dat per jaar kost.’

Maat Maritiem
"Een schadeverzekering vergoedt kosten die binnen de verzekeringsvoorwaarden vallen", vervolgt Suzanne." Die voorwaarden bepaal je zelf, samen met ons. Zo is er de watersportpolis met uitgebreide dekking voor schade aan schip, apparatuur en inboedel. Voor een sloep heb je geen inboedeldekking nodig. Daarom is er een speciale sloepenpolis waarbij de inboedeldekking is vervangen door een dekking voor tafel- en eetgerei.

Ook voor een open zeilboot heb je geen inboedeldekking nodig. Maar soms is er wel behoefte aan dekking voor een uitgebreider vaargebied, op de trailer kun je de boot immers overal naar toe rijden. Volgens de standaarddekking van deze polis ben je op alle binnenwateren van Europa verzekerd, zodat je daar gerust kunt oefenen en strijden. Voor verdere bestemmingen kan de polis naar eigen smaak aangepast worden."

Het jacht wat in uw budget past
Het gebeurt regelmatig dat mensen hun boot toch een maatje groter of een maandje eerder willen. Dan zijn de financiële diensten van Nautica Finance & Insurance een uitkomst: je hoeft niet langer door te sparen of geld dat je voor een bepaald doel weggezet hebt vrij te maken. ‘De meest gevraagde én voordelige financieringsvorm voor een nieuw jacht is de jachthypotheek’, weet Suzanne. ‘De maandlasten zijn laag omdat de geldverstrekker voldoende zekerheid heeft met het nieuwe jacht als onderpand.’


Eindoordeel
Nautica Finance & Insurance heeft een enthousiast team. Het ervaren team adviseert je graag bij het maken van een keuze uit de aanbieders, maar dan op een persoonlijke gezellig en hartelijke manier. Geen mannen in het pak maar vrouwen die vakkundig, voorkomend, vriendelijk en vrolijk zijn. Daar waar je met een gerust hart zorgeloos kunt varen.

Voor meer info kijk op
www.nauticafinance.nl of
www.nauticainsurance.nl

Facebook Comments "Nautica Finance"
                         my-ip