Boot Expo

Artikel - Boot ExpoDe 2e editie van BOOTEXPO 2008 zal wederom gehouden worden van 11 t/m 13 april 2008 in de Haven van Harderwijk.

BootExpo 2007 was een sterk opgezette beurs waarbij vooral vele deals tot stand zijn gekomen van zowel particuliere schepen als schepen van makelaars. Wij, van ViaBoten mochten daar getuige van zijn. Vooral de sfeer in de haven was bijzonder goed, maar vooral erg gezellig te noemen. Al met al een zeer geslaagd evenement en dat voor de 1e editie! Dat beloofd dus wat voor de 2e editie!

Tijdens de BootExpo 2007 lagen er maar liefst 170 gebruikte schepen in de Haven van Harderwijk. Tussen de 20-25% daarvan is tijdens en/of naar aanleiding van deze beurs verkocht. Volgens de organisatie is het bezoekersaantal echter iets tegengevallen. Dit was met name te wijten aan het ongelooflijk warme weer voor de tijd van jaar. Tijdens de gezellige BootExpo dagen werd het maar liefst 30 graden, waardoor een groot aantal potentiƫle bezoekers zich natuurlijk op het water bevonden. En wees eerlijk; Hier had natuurlijk niemand op gerekend.
Maar dat was nog niet alles. Tijdens de BootExpo 2007 werd een entreegeld gevraagd van e 12,00 voor volwassenen. Met een kortingsflyer kon u weliswaar een korting van e 2,00 krijgen aan de kassa, maar om ervoor te zorgen, dat dit geen drempel meer zal zijn voor bezoekers is het entreegeld voor bezoekers v.a. 16 jaar voor de BootExpo 2008 verlaagd naar e 5,00. Voor kinderen van 12 t/m 15 jaar en voor de bezitters van een 65+ pas zal de toegang e 2,50 bedragen. Voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang zelfs gratis.

Ook het tarief voor de gebruikte schepen zal fors naar beneden worden bijgesteld, omdat de organisatie er erg veel belang aan hecht, dat er vooral heel erg veel gebruikte schepen liggen. De gemiddelde prijs zal rond de e 75,00 per boot liggen. Mocht u zich nog voordeliger willen inschrijven, dan kunt u uw boot ook te koop aanbieden via het blad ViaBoten. Adverteerders van ViaBoten krijgen nog eens 25% extra korting op een ligplaats. Dus voor de prijs hoeft u het niet meer te laten!

BootExpo 2008 zal daarnaast worden uitgebreid met een heuse botenveiling. Hoe dit er precies uit gaat zien, is nog een grote verrassing. Maar het beloofd wel een leuk spektakel te worden!

Wij zijn in ieder geval weer van de partij!

Graag tot ziens op BootExpo 2008 van 11 t/m 13 april 2008 in de Haven van Harderwijk.

Facebook Comments "Boot Expo"
                         my-ip