Harris Crown 250

Artikel - Harris Crown 250

grand Harris Crown 250
Vrijwel ieder bootontwerp is het resultaat van compromissen. Een snelle sportboot heeft vaak weinig binnenruimte, iets dat ook voor veel RIB’s geldt, een visboot heeft vooral veel handige plekken om goed te kunnen vissen, maar weinig ruimte om te kunnen loungen en een familieboot heeft wel veel ruimte, maar de prestaties zijn vaak niet bijzonder indrukwekkend. De Pontoon boten van Harris zijn ontworpen met vele uiteenlopende toepassingen in gedachten en het indrukwekkende topmodel Crown 250 brengt het pontoon varen naar een volgend level.

De Crown 250 is een droom voor iedere veeleisende watersporter die met één boot alle facetten van het varen wil kunnen beleven. De Crown 250 is sportboot, familieboot, loungeboot, visboot, skiboot en nog veel meer. Het is Harris gelukt een boot te bouwen voor mensen die geen enkel compromis willen sluiten. De Crown 250 is in alles een indrukwekkend schip. Opvallend is de polyester opbouw waardoor deze pontoonboot veel vloeiender en sportiever lijnen heeft dan andere pontoonboten. Het mooie ontwerp wordt vervolmaakt door de naar voren gerichte sportbeugel waarin zonwerende panelen, verlichting en een uittrekbare bimini zijn verwerkt.
Gecombineerd met de interieurverlichting onder de banken, de bekerhouderverlichting en de onderwaterverlichting kan er een bijzondere sfeer worden gecreëerd. Wanneer de Harris vervoerd moet worden, kan de sportbeugel elektrisch worden neergeklapt.

Een ander opvallend kenmerk bevindt zich onder de boot. De meeste pontoons hebben twee drijvers, maar voor extra drijfvermogen en exceptionele vaareigenschappen heeft de Crown 250 een derde drijver in het midden. Deze drijver ligt iets dieper dan de buitendrijvers waardoor er een uitstekende koersvastheid wordt verkregen in snel genomen bochten. De derde drijver zorgt in het interieur voor extra bergruimte middels een groot vak in de vloer van het midden van de boot. Harris besteedt bijzonder veel aandacht aan een uiterst stevige en duurzame constructie van drijvers en bodem waardoor het schip vele jaren probleemloos zal meegaan. Misschien wel het meest bijzonder aan deze pontoonboot zijn de prestaties en vaareigenschappen die in niets lijken op traditionele schepen. Met de 300 pk Mercury Verado accelereert de Crown in een mum van tijd naar ruim 75 km per uur, ook met tien personen aan boord. In plaats van het kenmerkende steigeren dat vrijwel iedere boot doet, schiet de Crown horizontaal van zijn plaats en ook in supersnelle bochten blijft de boot horizontaal in het water liggen: veilig, comfortabel, maar tegelijk ook super sportief; het lijkt wel een Formule 1 bolide.
Eerlijk is eerlijk, de 300 pk Mercury Verado is één van de meest doorontwikkelde en geperfectioneerde buitenboordmotoren die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze motor is van de grond af aan ontworpen om dienst te doen als buitenboordmotor (geen omgebouwde automotor!) en dat is duidelijk te merken. De Mecury Verado blinkt uit qua prestaties, brandstofverbruik, laag gewicht en
een fluisterstille werking. De Crown 250 kan
ook uitgerust worden met twee Mercury Verado’s 300. De prestaties zijn in dat geval dusdanig overdonderend dat de kapitein zeer goed in de schoenen moet staan om dit beest te temmen.
Een greep uit de indrukwekkende features aan boord
Een digitaal touchscreen dashboard met telefoonbediening (via app), een elektrisch neerklapbare sportbeugel met dimbare LED-verlichting, onderwaterverlichting, bekerhouderverlichting en verlichting onder de banken, elegante, super comfortabele zit- en ligbanken, een ongelooflijk goed muzieksysteem, captainsseat met royale armleuningen, super vinyl vloer of kunststof teak naar keuze.

De Harris Crown 25 is de toekomst van veelzijdig watersporten en is bekroond met de hoogste watersport Award in de VS voor innovatie. Kom hem ontdekken bij Watersport Paradise en laat je overtuigen. Uiteraard is de Crown 25 een boot uit de allerhoogste regionen van de Harris vloot met een prijskaartje van 100.000+ euro, maar er is al een Harris beschikbaar vanaf zo’n 25.000 euro die tevens super geschikt is om met de hele familie te genieten.

Technische gegevens
• Lengte 8,07 meter
• Breedte 2,58 meter
• Gewicht 2,000 kg
• Max passagiers 14
• Max motorvermogen 600 pk

Informatie
Watersportparadise Kolvenbach
Engelseweg 219
5705 AE Helmond - Holland
Industrieterrein 2000 - 3000 | Nr. 2425
Tel : +31 (0) 492-522483
www.watersportparadise.nl


Facebook Comments "Harris Crown 250"
                         my-ip