De Rubberbootspecialist

Artikel - De Rubberbootspecialist

grand De Rubberbootspecialist
Leonie van Beekman Watersport
In Nederland worden op heel veel plaatsen - en aan de lopende band - boten verkocht. En dat is eigenlijk best jammer. Watersporters krijgen daardoor vaak niet de boot die ze het liefst willen of eigenlijk het meest nodig hebben. Beekman Watersport in Goes is gelukkig een uitzondering. Hier vindt u geen verkopers, maar enthousiaste adviseurs die zelf alles weten van watersport en boten. Omdat Beekman Watersport op het gebied van rubberboten de specialist van Nederland en de Benelux is, heeft het bedrijf daarvoor speciaal Leonie aangesteld; zij houdt zich dagelijks exclusief met rubberboten bezig.

Wanneer ik Leonie interview over haar enthousiasme voor watersport in het algemeen en rubberboten in het bijzonder, wordt me één ding direct duidelijk: ik zit tegenover een dame die weet wat ze doet en meent wat ze zegt. Geen onduidelijke wollige termen en gedraai, Leonie gaat recht op haar doel af. En dat is maar goed ook. Iemand die op zoek is naar een boot krijgt direct alle informatie, ook wanneer iets niet mogelijk is. Wel zo eerlijk en teleurstellingen achteraf worden voorkomen. Leonie: “Ik kan iets wel mooier voorstellen dan het is, maar uiteindelijk dupeer ik daarmee de klant, en ook mezelf. Ik zeg liever alles direct eerlijk, dan achteraf met vervelende verrassingen te moeten komen.”

Wie bij Beekman een rubberboot uitzoekt, wordt tijdens het gehele proces begeleid door Leonie. Allereerst met een uitgebreid adviesgesprek waarin de wensen en mogelijkheden worden bekeken. Om uw toekomstige schip geheel naar wens uit te kunnen voeren, beschikt Beekman overeen voorbeeldwand waar alle mogelijke kleuren en uitvoeringen van de gelcoat, stootranden, drijvermateriaal en bekleding worden gepresenteerd. Vrijwel iedere rubberboot die het bedrijf verlaat, is daardoor toegespitst op de wensen van de klant.

Natuurlijk is het ook mogelijk een standaard boot te kopen, maar waarom voor vrijwel hetzelfde geld niet kiezen voor een bijzondere uitvoering? Na het adviesgesprek verzorgt Leonie persoonlijk de communicatie met de fabrikant, de opbouw in de werkplaats en de controle. Mocht er na verloop van tijd toch iets aan de hand zijn, dan staat Leonie voor u klaar om u snel weer te laten genieten van uw tijd op het water.
Beekman is in heel Europa een bekende naam. Het bedrijf heeft dan ook ruim 50 jaar zelf polyester boten ontwikkeld en gebouwd. In die jaren hebben duizenden schepen hun weg gevonden naar uiteenlopende gebruikers op vrijwel alle waterwegen van ons continent. De enorme ervaring die hiermee is opgedaan, wordt nu gebruikt om watersporters zo goed mogelijk te adviseren bij hun keuzes. Jack Beekman: “Wij hebben tientallen jaren zelf boten geproduceerd, tot 2012 minimaal een paar duizend stuks, hierdoor weten wij wat mogelijk is bij een bepaald model en wat niet. Dat is voor de klant een groot voordeel.”

Beekman verkoopt uitsluitend rubberboten van Grand en Brig. Deze twee merken hebben samen een zeer uitgebreid programma dat zelfs aan de wensen van de meest verwende watersporter kan voldoen. Leonie: “Brig en Grand hebben samen het mooiste rubberbootprogramma dat denkbaar is. Daarom kies ik exclusief voor deze merken. Daardoor ken ik de producten door en door, kunnen we ook de grootste modellen op voorraad houden en is mijn contact met de leveranciers zeer goed en direct.”

Beekman Watersport heeft een drietal ijzersterke troeven waardoor er in Nederland geen beter adres is om een rubberboot te kopen:

1: Bent u geïnteresseerd in een kleine tender van 2,5 meter? Of u zoekt een machtige RIB met dubbele motorisering? Voor beide types heeft Leonie even veel interesse en aandacht. Waar u ook naar zoekt, bij Beekman bent u altijd aan het juiste adres.

2: Uitgekeken op de standaardmodellen? Beekman heeft een complete wand ingericht met alle beschikbare materialen, kleuren, opties en accessoires zodat uw boot geheel naar uw wensen kan worden uitgevoerd. Een mooi voorbeeld is de Brig Falcon 330, door Leonie uitgevoerd als Beauty en als Beast, totaal verschillend, maar allebei op basis van hetzelfde model.

3: Doordat vele watersporters de weg naar Beekman Watersport weten te vinden, kunnen Leonie en Jack Beekman grotere aantallen zeer scherp inkopen. Bovendien heeft het bedrijf een indrukwekkende service-afdeling waardoor boten zeer efficiënt kunnen worden opgebouwd en klanten nooit voor verrassingen komen te staan. Hierdoor zult u bij Beekman vrijwel altijd minder betalen dan bij welke andere aanbieder ook; zelfs minder dan bij een handelaar van Marktplaats (waar u natuurlijk niet alle extra services en ondersteuning krijgt die Beekman wel biedt).

Voor meer informatie:
Beekman Watersport
Kloetingseweg 5
4462 AT GOES (NLD)
0031 (0) 113-227383
www.beekmanboten.nl

Facebook Comments "De Rubberbootspecialist"
                         my-ip