Het is nu de tijd om uw bootkussens te laten stofferen

Artikel - Het is nu de tijd om uw bootkussens te laten stofferen

Artikelen Het is nu de tijd om uw bootkussens te laten stofferen
In Veenendaal vindt U de showroom en werkplaats van Stoffeerderij van Viegen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van kussens en het stofferen van meubels.


Het bedrijf is in 1996 begonnen met het stofferen van meubels. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en heeft inmiddels 4 stoffeerders in dienst. De stoffeerders hebben meer dan 30 jaar ervaring. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid. Of het nu gaat om bootkussens, caravankussens, meubels, matrassen, hoofdborden, maar ook op maat gemaakte dekzeilen. Complete speedboten worden voorzien van nieuwe kussens en vloerbedekking. “Wij kunnen veel hier in het bedrijf, want alle kussens maken we zelf in model. Geen opdracht is ons te gek en we hebben een enorme collectie stoffen in huis van bekende merken als Vyva Fabrics,de Ploeg, Kvadrat, Gabriël, en Romo. Ook hebben we leer van o.a. Ohmann en Hulshof en Sunbrella stoffen voor de buitenstoffering. Dat is allemaal te zien in onze uitgebreide showroom die ook op zaterdagmorgen open is. Wij gebruiken verschillende soorten koudschuim om de matrassen, kussens en meubels op te vullen of geheel te vervangen, zodat ze aan de wensen van de gebruiker kunnen worden aangepast. En combineren daarbij verschillende hardheden. Bij iemand die wat zwaarder is gebruiken we een wat steviger koudschuim met daarop een zacht aanvoelende toplaag, zodat het toch comfortabel zit of ligt en voldoende steun geeft. Dat is belangrijk want mensen zitten vaak langere tijden op een boot en je wil toch comfortabel zitten.
En we kunnen alle ronde vormen zelf snijden, zodat het originele model volledig behouden blijft Concurrerende prijzen Bij Stoffeerderij Van Viegen werken ze niet alleen aan kussens en banken voor de boot of caravan. Ook banken, fauteuils voor thuis en kantoor worden hier opnieuw gestoffeerd.

Verder maakt de stoffeerderij hoofdborden op maat zoals de klant dat wenst. Hierbij zijn verschillende modellen zoals capiton mogelijk. Van een lekkere stoel of bank neem je niet graag afscheid maar de stof verslijt wel door de jaren. Of er is een emotionele band met het meubel omdat het een erfstuk is.

En dan wil je dat wel laten stofferen door een ambachtsman die alles tot in de puntjes uitvoert. “Wij hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is een kwestie van goed opmeten, de juiste calculatie maken en eerlijk zijn tegenover je klanten. Dan kun je een goede prijs maken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de stoffen of het werk zelf. Het is nu de tijd om het interieur te laten vernieuwen. “Mensen wachten vaak tot het voorjaar voordat ze hun kussens of banken willen laten overtrekken. Doe dat vóór het vaarseizoen, dan heb je er in het vaarseizoen veel plezier van!” Via de website www.stoffeerderijvanviegen.nl kan een offerte aangevraagd worden waarna contact kan worden opgenomen om de details te bespreken. Op de website kan je via een programma ook stoffen selecteren en die op voorbeeld foto’s projecteren. Als er een principe akkoord is komen we ter plekke de maat opnemen en spreken de levertijd af.” Stoffeerderij Van Viegen is een CBW erkend bedrijf.

Meer informatie
Stoffeerderij van Viegen
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
0318 556642
info@stoffeerderijvanviegen.nl
www.stoffeerderijvanviegen.nl

Facebook Comments "Het is nu de tijd om uw bootkussens te laten stofferen"
                         my-ip