HISWA 2017

Artikel - HISWA 2017

Artikelen VERBREED JE HORIZON OP HISWA 2017
8 t/m 12 maart 2017 in RAI Amsterdam

Van 8 t/m 12 maart vindt de HISWA plaats in RAI Amsterdam. Met honderden boten tot ongeveer 10 meter, waaronder het grootste sloepenaanbod ter wereld en een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot en watersporter, is er voor iedereen genoeg te zien en te beleven. Kom langs en verbreed je horizon op het grootste watersportevenement van Nederland!

Beursmanager Joost Ringeling: “We liggen goed op koers met de voorbereidingen voor HISWA 2017. Al veel bekende, maar ook nieuwe exposanten hebben zich verzekerd van deelname. We zijn volop bezig met het uitbouwen van verschillende werelden en de toevoeging van nieuwe elementen. Ook aan de indeling en uitstraling wordt één en ander gewijzigd. De bezoeker kan in maart weer een prachtig evenement verwachten!”

Boot van het Jaar 2017
Ook dit jaar wordt de prestigieuze Boot van het Jaar prijs weer uitgereikt in de categorie Zeilboot en Motorboot. De genomineerde zeilboten zijn de Bente24, Bestevaer 45ST PURE, Dehler 34, Sunbeam 22.1en X4. De boten die strijden om de titel Motorboot van het Jaar 2017 zijn de Da Vinci 35E, DutchCat Twelve, Majestic 1300 OC, Marex 3100 OC en XO 360. Alle genomineerde boten zijn tevens op de HISWA te bewonderen.

NIEUW: Funsports Xperience
Nieuw is de Funsports Xperience. Er wordt een volledige hal aan het bestaande beursoppervlak toegevoegd waar een nieuw event verrijst voor watersportgerelateerde boardsports (golfsurfen, kitesurfen, skimboarden, suppen, wakeboarden, windsurfen) en aanverwante sporten (bmx, longboarden, skateboarden, skaten).

De Funsports Xperience is met name bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar en herintredende funsporters en staat volledig in het teken van het uitproberen en (opnieuw) beleven van deze sporten. Daarnaast zijn vele funsportmerken aanwezig met de nieuwste collecties.

Speciale kaartenactie
Voor de vroege beslisser en voor iedereen die nog op zoek is naar een origineel sinterklaas- of kerstcadeau voor een watersportende partner, collega, vriend(in) of familielid is er nu een speciale feestdagen-actie.

T/m 31 december bestel je HISWA toegangskaartjes met 50% korting voor slechts €7,50 per stuk. Kinderen t/m 16 jaar hebben bovendien gratis toegang!

Meer informatie en kaartverkoop via www.hiswarai.nl

Facebook Comments "HISWA 2017"
                         my-ip