Al ruim 25 jaar voor de vloot uit

Artikel - Al ruim 25 jaar voor de vloot uit

Artikelen Al ruim 25 jaar voor de vloot uit

Inspiratie voor de boeg
Boot Holland vaart voor de vloot uit. Jaar op jaar toont de inspirerende beurs de nieuwste ontwikkelingen in de watersport. Boot Holland is hét moment om het nieuwe watersportsei- zoen in te luiden. Boot Holland is al 25 jaar de favoriete watersportbeurs voor professionals en liefhebbers. De beurs biedt een bijzonder en allround kijkje onder de waterlijn. Het maakt Boot Holland ideaal om sfeer te proeven, trends te spotten en gelijkgestemden te treffen.

Allround
Met allround bedoelen we ook allround: in Leeuwarden exposeert alles van elektronica tot motoren, en van toerisme tot klassenorganisaties. Uiteraard vindt u bij Boot Holland veel boten, heel veel boten. Motor- en zeiljachten, van staal en polyester tot hout en composiet, in alle soorten en maten.

Toegankelijk
Zo biedt Boot Holland de inspiratie die watersporters zoeken aan het begin van het seizoen. Met boten, motoren, accessoires, diensten, verenigingen en nog heel veel meer. Bovendien is Boot Holland zeer toegankelijk, dankzij schappelijke entreeprijzen en ruim voldoende par- keerruimte voor slechts € 4 per dag.

Staalbouw
Staalbouw vervult een prominente rol op Boot Holland. Vrijwel alle gerenommeerde Neder- landse bouwers van stalen schepen met een lengte van 9 tot 17 meter zijn bij elkaar in één hal te vinden. Deze staan aan de motorbootsteiger en daaromheen. In deze categorie presen- teren zich jaarlijks meer dan 35 schepen op de beurs.

Speciale typen
Ook bij liefhebbers van typen die op het water minder gemeengoed zijn, staat Boot Holland prominent in de agenda. Zo exposeren in Leeuwarden enkele toonaangevende sloepen- en vlettenbouwers en is er een speciale stand voor rond- en platbodems.

Rond- en platbodempaviljoen
Sinds jaar en dag is het rond- en platbodempaviljoen een belangrijk onderdeel van Boot Holland. Als echte botenbeurs voelt de beurs zich nauw verweven met de historie van de beroeps- en pleziervaart. Op het paviljoen staan naast rond- en platbodems ook ander his- torisch erfgoed en klassieke schepen. Daaromheen zijn er stands voor toeleveranciers actief in deze sector.

Facebook Comments "Al ruim 25 jaar voor de vloot uit"
                         my-ip