Alles voor de watersport

Artikel - Alles voor de watersport

Artikelen Aquasportshop.nl
Alles voor de watersport!

Aquasportshop.nl is als dynamisch bedrijf een begrip op het gebied van watersport kleding. Aquasportshop.nl heeft een uitgebreid assortiment dat regelmatig wordt bekeken en vernieuwd. Aquasportshop zorgt altijd voor scherpe prijzen zodat iedere watersport liefhebber kan genieten van producten met een uitstekende kwaliteit. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en hebben dan ook een uitstekende service.


Aquasportshop.nl is in de zomer van 2014 door Bram van den Broek opgericht vanuit zijn passie de watersport te promoten. Als gepassioneerd watersport liefhebber heeft hij middels aquasportshop.nl een podium willen bieden voor alle groepen watersporters en het assortiment te richten op alle niveaus van de watersport.
Voor jong en oud. Voor de professional die dagelijks op het water zit en de recreant die zo nu en dan de watersport beoefent. Aquasportshop.nl zorgt voor de producten die u nodig heeft.

Aquasportshop.nl is gespecialiseerd in watersport kleding. Wij blijven ons aanbod regelmatig vernieuwen om zo mee te gaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij leveren zeilpakken, jassen, wetsuits, crew kleding, droogpakken en meer. Wij vertegenwoordigen de merken Gill, Jobe sports, Slam en Bic watersport. Buiten watersportkleding kunt u ook bij ons terecht voor kayaks roeiboten, sups, knee boards, towables en veel verschillende accessoires. Voor het hele assortiment kunt u terecht op onze website www.aquasportshop.nl.

Vanuit de passie de watersport te faciliteren met onze artikelen heeft aquasportshop.nl een sterke band met haar klanten. Zo zijn wij ruim vertegenwoordigd bij (studenten) watersportverenigingen. Wij vinden het belangrijk dat de watersport mensen bij elkaar brengt en staan altijd open voor een samenwerking met verenigingen die zich inzetten voor de watersport. Op deze manier hopen wij als aquasportshop.nl ons steentje bij te kunnen dragen. Bij interesse in een samenwerking kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag komen wij met u in contact om ons uitgebreid assortiment te presenteren en u van deskundig advies te voorzien. Vanwege de groei van ons bedrijf hebben we de ambitie om op korte termijn een fysieke winkel te openen voor een persoonlijke (op maat) service. Tot die tijd kunt u ons op verschillende watersportbeurzen en evenementen in Nederland en België vinden. Het afgelopen jaar heeft aquasportshop.nl haar entree gemaakt op de Hiswa Amsterdam Boat show. Wegens het succes en vele positieve reacties zullen wij bij de editie van de Hiswa Amsterdam Boat show 2017 weer aanwezig zijn, ditmaal op stand 07.306. Dit jaar met een grotere stand zodat wij ons uitgebreide assortiment nog beter aan u kunnen presenteren.

U bent van harte welkom op een van onze evenementen of op onze website www.aquasportshop.nl

Facebook Comments "Alles voor de watersport"
                         my-ip