Van der Sanden Watersport

Artikel - Van der Sanden Watersport

Van der Sanden Watersport

Bij van der Sanden Watersport staan service, specialisme en flexibiliteit hoog in het vaandel. Om onze klanten maximaal van hun boot te laten genieten nemen wij zoveel mogelijk zorg uit handen. Dit doen wij onder andere door flexibel om te gaan met de openingstijden en service ter plaatse te verlenen. Ook voor stalling en gespecialiseerde poetsafdeling bent u bij ons op de juiste plek.


In onze showroom vindt u meer dan 100 nieuwe en gebruikte boten: van klein tot groot en van zeer betaalbaar tot uiterst exclusief. Wij zijn de RIB-specialist van Nederland en doordat wij dealer zijn van alle topmerken buitenboordmotoren bent u gegarandeerd van de perfecte combinatie.

Wanneer u geheel zonder zorgen wilt genieten van uw boot dan is Van der Sanden Watersport de juiste partner die het leven op en rond het water uiterst aangenaam maakt.

Boat cleaning

Van der Sanden Watersport is sinds 2010 ook het adres voor voor het cleanen en poetsen van uw boot. Tegen de tijd dat het weer mogelijk is het water op te gaan, moet er vaak nog het nodige aan de boot gedaan worden.

Een van die dingen is het cleanen van de boot. Geen tijd of zin om dit zelf te doen? Geen nood, in ons professionele cleaningcenter zorgen wij er voor dat uw boot weer tip top te water gaat.

Ook in het geval u uw boot wilt verkopen is het belangrijk deze goed te laten cleanen en zo veel mogelijk terug te brengen in de perfecte staat. U zult alleen maar meer positieve reacties ontvangen als de boot er glanzend en schoon bij ligt, wat weer een positief effect heeft op de verkoopkansen.

Wij werken uiteraard alleen met professionele schoonmaak-middelen die geen schade toebrengen aan materiaal en/of milieu.

Contactgegevens
Van der Sanden Watersport
De run 4449
5503LS, Veldhoven
040 2539063
[email protected]
sandenwatersport.nl

Facebook Comments "Van der Sanden Watersport"
                         my-ip