Regal 26 Express

Artikel - Regal 26 Express

Regal 26 Express
Buitengewone technische ontwikkeling leidt tot ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie.
Eén van Regal’s grootste technische prestaties vond plaats in 1995. In dit jaar bouwden wij een betere romp, welke we FasTrac noemden. Dit gepatenteerde en bekroonde ontwerp is zorgvuldig verfijnd en bewijst zijn bijzondere kenmerken jaar na jaar. Het principe achter deze romp is het verminderen van de oppervlaktespanning, terwijl de boot door het water beweegt. Hierdoor ontstaat minder frictie met het water en dat betekent zuiniger varen in een strakke rechte lijn. Het resultaat is 26% hogere snelheid en 30% minder brandstofverbruik. Op papier zijn deze cijfers al indrukwekkend, maar op het water ervaart u het als absoluut verbazingwekkend!


PowerTower
De flexibele PowerTower kan worden verhoogd of verlaagd met één simpele druk op de knop. Deze functionele eigenschap maakt het navigeren van de Regal 26 Express en het trekken van surfers en wakeboarders makkelijker dan ooit. Het electrisch neerklappen is ideaal voor bruggen en transport.

2800 kilo = trailerbaar
De Regal 26 Express is mede ontwikkeld met het oog op de Europese markt. Door het gewicht van maar 2800 kilo is deze sportcruiser trailerbaar. Dit maakt hem extra aantrekkelijk voor de watersporter die deze boot graag wil transporteren naar zijn of haar favoriete vakantiebestemming.

Ultralounge
De UltraLounge zitplaatsen van de Regal 26 Express bieden een verscheidenheid aan comfortabele opties, die zowel op uw situatie als op uw gemoedstoestand aan te passen zijn. Uw gezicht naar voren of naar achteren, liggen of zitten… de keuze is aan u.

Contactgegevens
Sportboatstore
Zilverstraat 7
7554 NK HENGELO (ov)
Tel: 074 851 32 99
[email protected]
www.sportboatstore.nl
Facebook Comments "Regal 26 Express"
                         my-ip