Koelbox4you

Artikel - Koelbox4you

Koelbox4you.nl


Koelbox4you.nl is al tien jaar gespecialiseerd in de online verkoop van koelboxen, mobiele koelkasten en tal van bijbehorende accessoires van de merken WAECO, Dometic en Mobicool. Ter ondersteuning van de webshop heeft Koelbox4you een showroom; centraal gelegen in de provincie Utrecht vindt u het grootste aanbod koelboxen en mobiele koelkasten van de Benelux! Vanwege de vele mogelijkheden is het soms moeilijk te beoordelen welke koelbox of koelkast het best geschikt is voor uw toepassing. Onze enthousiaste medewerkers Maurice van den Hadelkamp en Niels Beerthuizen staan u telefonisch of in de showroom graag te woord om u te voorzien van uitgebreid persoonlijk advies.

Wat doen we?
Koelbox4you kan zich met trots de koelboxspecialist van de Benelux noemen. Naast de online verkoop via de webshop zijn de kwaliteitsproducten van WAECO, Dometic en Mobicool ook te koop in de showroom in Montfoort (nabij de stad Utrecht). Koelbox4you heeft gedurende het hele jaar een groot deel van het assortiment uit voorraad leverbaar. Hierdoor bent u in vrijwel alle gevallen verzekerd van een snelle online levering. Wanneer een bepaald model tijdelijk niet leverbaar is dan denken Maurice en Niels graag met u mee over een passende oplossing.

Nieuw bij Koelbox4you!
Voor het seizoen van 2016 , een aantal mooie nieuwe modellen als toevoeging aan het huidige assortiment:

1. Waeco Tropicool TCX serie:
De Waeco Tropicool TCX koelboxen zijn de nieuwste thermo-elektrische koelboxen in het assortiment. Deze koelboxen werken op een peltier element in combinatie met een ventilator en kunnen koelen tot wel 30 graden onder de omgevingstemperatuur. Werkzaam op 12/24 volt DC en 230 volt AC, en zijn uit voorraad leverbaar bij Koelbox4you!

2. Dometic Combicool ACX-serie:
De Dometic Combicool ACX koelboxen zijn de nieuwste absorptie koelboxen in het assortiment. Volledig vorm gegeven in een nieuw design, en koelen tot wel 30 graden onder de omgevingstemperatuur. Werkzaam op 12 volt DC, 230 volt AC en vloeibaar gas, en vanaf half april allemaal uit voorraad leverbaar bij Koelbox4you.

3. Waeco Coolmatic CRX-serie:
De Waeco Coolmatic CRX koelkasten zijn de nieuwste compressor koelkasten in het assortiment. Ze zijn zuinig, extreem stil en zelfs werkzaam op zonne-energie. Uitgevoerd met het unieke uitneembare vriesvak waardoor de koelkast gebruikt kan worden voor zowel koelen als vriezen en een combinatie hiervan. Werkzaam op 12/24 volt en vanaf half april allemaal uit voorraad leverbaar bij Koelbox4you!

4. Uitbreiding Waeco Coolfreeze CF- en CFX-serie:
De Waeco Coolfreeze CF-serie is uitgebreid met 3 nieuwe modellen: CF-11, CF-16 en de CF-26. Identiek aan de reeds bestaande CDF-modellen van deze maatvoering, maar nu uitgevoerd met 12/24 volt en 230 volt aansluitingen. De Waeco Coolfreeze CFX-serie is uitgebreid met de CFX-28 als kleinste model uit de range, en de CFX-95DZ als grootste model met gescheiden koelvakken welke apart te regelen zijn. Vanaf eind maart uit voorraad leverbaar bij Koelbox4you.

Alle modellen zijn te bezichtigen op onze website
of bij ons in de showroom.

Contactgegevens
Koelbox4you
Krekenburg 7
3417 MH MONTFOORT
Tel: 0348-474116
[email protected]
www.koelbox4you.nl
Facebook Comments "Koelbox4you"
                         my-ip