Getting you on the water

Artikel - Getting you on the water

Jobe:
Getting you on the water

Jobe Sports International, dat bestaat sinds 1974, is één van s ’werelds grootste watersport-merken. Iedere dag werkt het bedrijf vol overtuiging aan hun grootste passie: watersport. Het delen van deze passie met de rest van de wereld is hun manier om mensen met de watersport te laten kennis maken. Wij spraken met hen over de trends, ontwikkelingen en watersport-gerelateerde nieuwtjes die betrekking hebben op de watersporten achter
de boot.


“Getting you on the water”
Is waar Jobe naar streeft, volgens Maikel de Koning (Creative Marketeer bij Jobe). Dit vertaalt zich in het constant innoveren en verbeteren van de verschillende watersport producten die Jobe aanbiedt.

“Hierdoor zorgen we dat de totale watersport-ervaring en beleving van mensen steeds beter wordt”. Het zijn dan ook niet alleen de watersport-producten, zoals wakeboards, waterski’s en towables waar Jobe zich op focust. Een belangrijk aspect zijn namelijk wetsuits en zwemvesten. “Deze zorgen namelijk dat jouw tijd op het water nóg leuker wordt!”. Patricia Siepel (Product developer softgoods bij Jobe) voegt daar meteen aan toe: “helaas vergeten mensen nog wel eens het belang hiervan…”

Het belang van wetsuits op het water
Ben je van plan om achter je boot te gaan wakeboarden of waterski’en? Of heb je net een nieuwe towable voor achter de boot om samen met je vrienden en familie een dag lang plezier te hebben op het water? Vergeet dan geen wetsuit aan te trekken. Patricia geeft ons 4 belangrijke redenen:

  1. Bescherming: een wetsuit beschermt je wanneer je hard of op volle snelheid op het water terecht komt. Dat kan namelijk erg zeer doen, weet Maikel uit ervaring. Dus mocht je die nieuwe wakeboard trick willen uitproberen of met je towable in ruige wateren terecht komen, zorg dan dat je een wetsuit aan hebt!
  2. Warmte: het water in Nederland kan wel eens erg koud zijn. Zelfs in de zomer kan het na een tijdje in of op het water erg koud worden. Met een wetsuit zorg je dat je te allen tijde lekker warm blijft zodat je je favoriete watersport kan blijven beoefenen. Nog een voordeel is dat je niet alleen gebonden bent aan de zomer om het water op te gaan, want er zijn verschillende dikte wetsuits te verkrijgen die je zelfs in de winter warm houden!
  3. Verkrampingen: met een wetsuit zorg ervoor je ervoor dat je spieren niet verkrampen als je een tijdje in het water bent. Zelfs in de zomer, ondanks het warmere water, wil dit nog steeds wel eens gebeuren dus zorg dat je dit voor bent!
  4. Flexibiliteit: ondanks dat je wetsuit uit één geheel bestaat, belemmert een Jobe wetsuit je niet in je bewegingen! Jobe wetsuits zijn gemaakt met een speciale technologie, genaamd nuclear flex, waardoor je moeiteloos iedere beweging kunt uitvoeren die je je maar kunt bedenken!
“Een vijfde reden is eigenlijk dat een wetsuit er niet eens saai hoeft uit te zien; Jobe wetsuits hebben allerlei trendy kleuren en patronen en zijn verkrijgbaar in stoere en sexy modellen waardoor je er ook nog eens goed uitziet op het water!” zegt Patricia.

Verbeterde pasvormen voor zwemvesten
“Zoals ik hier boven al kort aangaf, zijn flexibiliteit en warmte een belangrijke reden om een wetsuit en vest aan te trekken. Het is hierbij belangrijk dat dit je goed past en echt als gegoten zit, vandaar dat wij een belangrijke verbetering hebben doorgevoerd in de maatvoering van onze vesten!” vertelt Patricia. Het designen van comfortabele maar ook functionele vesten is namelijk een grote uitdaging want vaak wordt hier dik en stug materiaal voor gebruikt. Naast het verbeteren van de maatvoering is ook de complete lijn van vrouwen-vesten helemaal herzien: het resultaat is dat de maten en vormen nu perfect aansluiten op het vrouwenlichaam.

Jobe Summercamps
Een andere leuke manier waarop Jobe zijn passie voor de watersport deelt zijn de Jobe Summercamps. De hele zomer lang, van begin mei tot en met eind augustus, kunnen kinderen van 10 tot 17 jaar kennis maken met de leukste watersporten, vertelt Maikel. “5 dagen lang kun je onder professionele begeleiding het water op!”. De Jobe Summercamps vinden plaats op Europarcs de Biesbosch. De exacte data kun je vinden op de website waar je je ook kunt inschrijven: www.jobesummercamps.nl

Meer weten?
Bekijk het complete watersport assortiment op
www.jobesports.com

Facebook Comments "Getting you on the water"
                         my-ip