TecForRec

Artikel - TecForRec

TecForRec


TecForRec is een handelsonderneming die totaal oplossingen biedt aan installateurs, aannemers, watersportverenigingen, campingeigenaren en overheidsinstellingen. En is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van duurzame producten ten behoeve van jachthavens, campings, recreatiebedrijven en vakantieparken. Hierbij kunt u denken aan elektrazuilen, (vuil)water- en reddingsmiddelen, maar ook een breed assortiment verlichtings-mogelijkheden en voedingskasten.

TecForRec – techniek voor recreatie - biedt oplossingen voor jachthavens, recreatieparken en campings. Specialiteiten zijn elektriciteit, water, centrale antenne en WIFI systemen. Daarnaast heeft TecForRec een uitgebreid assortiment verlichting, geschikt voor vrijwel iedere toepassing. TecForRec heeft deskundig personeel dat met u meedenkt over maatwerkoplossingen en naar wens de producten ter plaatse komt installeren.
In veel gevallen zijn standaardoplossingen echter ook uitstekend geschikt. Hiervoor heeft TecForRec een overzichtelijke webshop.

www.tecforrec.nl/webshop
De nieuwe TecForRec webshop is ontwikkeld om haven- en camping-producten laagdrempelig aan te bieden aan zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Alle producten staan duidelijk beschreven, inclusief de prijs, waardoor bestellingen direct geplaatst kunnen worden zonder dat er een offerte hoeft te worden aangevraagd. Naar wens kunnen producten zelf worden geïnstalleerd of kan er gekozen worden voor de professionele ondersteuning van TecForRec.

Boot Holland
TecForRec is aanwezig tijdens de Boot Holland van 12 t/m 17 februari 2016 op stand 3094. Tijdens de Boot Holland zal het deskundige team van TecforRec u te woord staan voor al uw vragen.

Quantum stroomzuil
TecforRec introduceert in maart 2016 de nieuwe Quantum stroomzuil van het merk Rolec. Met de nieuwe Quantum stroomzuil benadrukt Rolec zijn reputatie als een belangrijke pionier in de jachthaven dienstverlening. Het nieuwe Quantum assortiment is geëvolueerd vanuit de populaire Classic stroomzuilen. De Quantum stroomzuil bestaat uit een robuust geanodiseerd aluminium frame. Meer dan ooit is er nadruk gelegd op de perfecte combinatie van styling, kwaliteit, gebruiksgemak en kosten.
Specificaties: IP65 categorie 1 weerbestendig, waardering (NEN-EN 60529). Uiteraard voldoen de Quantum stroomzuilen aan de nieuwste veiligheidseisen.

Oriëntatieverlichting
Goede en heldere oriëntatieverlichting op steigers is essentieel voor de veiligheid. De verlichting mag echter niet storend of verblindend zijn voor mensen die op hun boot overnachten en de omwonenden. TecforRec heeft in samenwerking met EHW Group-Lucibel een nieuwe led verlichting ontwikkeld die goed verlicht en tegelijk niet storend is doordat de lichtbundel nauwkeurig op het loopgedeelte van de steiger is gericht. De led strip is geïntegreerd in een aluminium behuizing, makkelijk te installeren en verkrijgbaar in lengtes van 1 en 5 meter, inclusief led driver (24V 5W).

TecForRec
Energieweg 29
4691 SE Tholen
Nederland
T: +31(0)166668470
E: [email protected]

webshop: www.tecforrec.nl/webshop/


Facebook Comments "TecForRec"
                         My IP