Harris Pontoon boten

Artikel - Harris Pontoon boten

Harris Pontoon boten


Arne Smit

Watersport Paradise (Helmond Nederland) is importeur voor Europa van Harris Pontoon boten. In Europa zijn de mensen nog niet heel bekend met pontoon boten, maar in Amerika is men er al achter dat dit type boot alle facetten van watersport verenigt: loungen met een grote groep vrienden, snel varen, toeren, waterskien, zwemmen, iedereen heeft het naar zijn zin op een pontoon boot! Wij maakten kennis met drie verschillende combinaties.

Vanaf 25.000 euro is het ‘basismodel’ Harris Cruiser 200 leverbaar. De Cruiser 200 is qua uitrusting en luxe absoluut geen basismodel. De boot is net als de grotere modellen voorzien van alle denkbare comfortverhogende accessoires zoals een sound system, LED-verlichting in en onder de boot, comfortabele stoelen en loungebanken, zwemplatform; kortom alles dat nodig is voor een fantastische dag op het water. En na een dag varen is het onderhoudsvrije kunstteakdek zo schoon door er even de waterslang op te zetten. Met een 60 pk Mercury buitenboordmotor vaart de Harris 200 ongeveer 45 kilometer per uur en kan er makkelijk gewaterskied of gewakeboard worden. Inclusief biminitop, afdekzeil, sound system, LED-verlichting, kunststof teakdek, enzovoort en compleet afgeleverd, kost deze boot 39.900 euro. Met een 25 pk Mercury buitenboordmotor (waarmee altijd nog 35 km per uur kan worden gevaren) komt de totaalprijs uit op 35.900 euro!

Een echte droom op het water is de Harris Grand Mariner 230. Uitgerust met een Mercury Verado 225 pk buitenboordmotor vaart dit schip maar liefst 65 kilometer per uur. De vaareigenschappen van de Harris 230 gecombineerd met de super stille Verado buitenboordmotor maken het varen tot een unieke ervaring. De manier waarop deze koning op het water door de bochten en over golven gaat, kan het best worden omschreven als ‘super smooth’. Langzaam of snel, iedereen aan boord zit altijd super relaxt. Comfortabel zitten, zonnen, lezen, relaxen of toch liever een actieve zithouding: echt iedereen kan een plekje vinden op de vele comfortabele zetels en loungebanken. Drie stabiele drijvers waarborgen een hoog comfort- en veiligheidsniveau. Maximaal kunnen maar liefst veertien personen aan boord plaatsnemen waardoor de hele familie mee kan.

Het grote voordeel van een pontoonboot is dat iedereen op zijn eigen manier kan genieten. Terwijl de een ligt te zonnen, iemand anders een boek leest en de kinderen voorin zitten te spelen, wordt er tegelijkertijd gewaterskied of gewakeboard. Ook met tien personen aan boord is het geen enkel probleem om één of meerdere wakeboarders uit het water te trekken! De Harris 230 geheel compelet uitgerust met hoge capaciteit dubbele accu’s, laadinstallatie, navigatiesysteem, fishfinder, indrukwekkend audiosysteem door de hele boot en nog veel meer. Voor 90.000 euro koopt u jarenlang vaarplezier waar u tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Technische gegevens
Harris Grand Mariner 230
Lengte: 7,65 meter
Breedte: 2,59 meter
Drijverdiameter: 63,5 cm
Maximum aantal personen: 14
Gewicht: 1916 kg
Max motorvermogen: 300 pk
Technische gegevens
Harris Cruiser 200
Lengte: 6,60 meter
Breedte: 2,59 meter
Drijverdiameter: 63,5 cm
Maximum aantal personen: 11
Gewicht: 1300 kg
Max motorvermogen: 150 pk

Meer informatie
Watersport Paradise
Engelseweg 219
5705 AE Helmond - Holland
Industrieterrein 2000 - 3000 | Nr. 2425
Tel : +31 (0) 492-522483

www.watersportparadise.com


Bekijk hier een filmpje over Harris Pontoon Boten

Facebook Comments "Harris Pontoon boten"
                         my-ip