Harris pontoon boten

Artikel - Harris pontoon boten

Watersport Paradise – Harris pontoon boten

Watersport Paradise uit Helmond is de nieuwe distributeur van Harris Pontoon boten voor noord, midden en zuid Europa. De trend van pontoon boten is in Amerika reeds langer bekend, en in Europa kan niemand er nog langer omheen. Geen ander boottype is zo veelzijdig als de Harris pontoon boten: toeren, snel varen, waterskien, zwemmen, vissen, barbecueën, avondje uit, enzovoort. Vrijwel alles is mogelijk in de relaxte en ruime ambiance van deze luxe pontoon boten.


Harris pontoon boten onderscheiden zich op het gebied van een hoog comfort, het gebruik van hoogstaande materialen, een doordachte veilige constructie, duurzaamheid, indrukwekkende prestaties en innovatieve ontwerpopties.

Harris pontoonboten worden gekenmerkt door drie, in plaats van twee drijvers. Dit zorgt voor meer drijfvermogen waardoor de boot snel planeert. In scherpe bochten verheft de buitenste drijver zich een klein beetje uit het water waardoor de pontoon boot de vaareigenschappen krijgt van een boot met een V-romp. Dit zorgt voor een indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit. Voor extra veiligheid is iedere drijver in drie compartimenten verdeeld waarmee de Harris onzinkbaar wordt. Naar wens kan de onderzijde van de Harris geheel worden voorzien van gladde aluminium beplating waardoor het opspattende water niet in aanraking kan komen met verstevigingbalken en de vloer altijd droog blijft.

Dankzij de zeer stevige constructie kunnen de Harris Pontoon boten worden uitgerust met kleine en grote buitenboordmotoren. In de hogere vermogensklassen zijn snelheden boven de tachtig kilometer per uur geen enkel probleem waardoor uw terras op het water verandert in een race boot. Doordat de boten ook met kleinere vermogens al snel planeren, is ook in deze uitvoeringen veel vaar- en waterskiplezier beschikbaar.

Naast de vaareigenschappen is natuurlijk vooral het verblijf aan boord belangrijk. Op een pontoonboot is uiteraard veel meer ruimte aanwezig dan op normale boten. Door de vierkante vormen kan alle ruimte zo optimaal mogelijk benut worden met heerlijk zachte loungebanken, een buitenkeuken, kleed- of toiletruimte, enzovoort. Voor de kapitein is een luxe cockpit beschikbaar met een full size fauteuil. Ieder zal zich de koning te rijk voelen aan boord van één van de Harris modellen.

Om letterlijk aan alle wensen tegemoet te komen, heeft Harris een bijzonder uitgebreid gamma van pontoonboten beschikbaar in de lijnen Crowne, Royal, Grand Mariner, Solstice, Sunliner en Cruiser. Het ene schip is meer ingericht op cruisen, het andere op vissen en weer een andere op zwemmen en zonnebaden. Met lengtes tussen 550 cm en 820 cm is er voor iedereen het juiste schip te vinden.

Alle Harris pontoon boten worden geleverd met vijf jaar volledige garantie en zelfs een beperkte levenslange garantie op de constructie inclusief de drijvers, dwarsbalken, motorsteun en reling. Deze garanties zijn beide overdraagbaar op een eventuele volgende eigenaar wat de waarde van Harris pontoon boten garandeert.

Info:
Watersport Paradise
Engelseweg 219
5705 AE Helmond - Holland
Industrieterrein 2000 - 3000 | Nr. 2425
Tel : +31 (0) 492-522483
www.watersportparadise.com

Facebook Comments "Harris pontoon boten"
                         my-ip