Innovatie bespaart batterijkosten

Artikel - Innovatie bespaart batterijkosten

Innovatie bespaart batterijkosten
Verdubbel de levensduur van uw huidige batterijen

Als de capaciteit van een accu of tractiebatterij te gering wordt, gaat er een nieuwe in. Weinig booteigenaren staan er bij stil dat het mogelijk is om de oude batterij nieuw leven in te laten blazen door middel van regeneratie.De innovatieve accuspecialist REGBAT uit Hoofddorp heeft een techniek die de levensduur van accu’s en tractiebatterijen kan verdubbelen. Het bedrijf verleent haar diensten aan particulieren en bedrijven en is actief in alle sectoren waar accu’s en batterijen worden toegepast. Voor het bedrijfsleven van (intern) transport en opslag tot land- en tuinbouw en voor particulieren van auto’s tot scootmobielen. Ook in de scheepvaart en plezierjachten worden veel accu’s en tractiebatterijen gebruikt en wordt de toepassing van regeneratie van batterijen door REGBAT steeds bekender.

SPECIALIST
REGBAT is specialist in accu’s en tractiebatterijen. Meer en meer worden er meer en grotere accu’s geplaatst in sloepen en jachten. Lang niet altijd wordt er voldoende aandacht besteed aan veiligheid en preventie. In jachten levert REGBAT altijd een gasafvoersysteem om de risico’s van knalgasvorming tegen te gaan.

Daarnaast zorgt REGBAT voor de juiste onderhoudsinstructies en –voorzieningen om de batterijen goed te kunnen onderhouden. REGBAT biedt ook jaarlijkse keuring en onderhoud.

KOSTEN BESPAREN
REGBAT regenereert uw huidige batterij voor 30 procent van de aanschafprijs van een nieuwe. De behaalde capaciteitstoename wordt door REGBAT gegarandeerd voor de periode van één jaar. Aangezien de capaciteitsafname in hetzelfde tempo zal optreden als voor regeneratie kunt u rekenen op een verdubbeling van de levensduur.

WERKWIJZE NO CURE NO PAY
REGBAT voert eerst een uitgebreide analyse uit op de accu’s. Daaruit blijkt of het zinvol is om daadwerkelijk een regeneratie uit te voeren. Iedere batterij wordt weliswaar beter van een regeneratiebehandeling, maar de capaciteitstoename moet wel voldoende groot zijn.

REGBAT voert de analyse uit en informeert u daarna over de te realiseren capaciteitstoename en bijbehorende kosten. Indien er niet tot regeneratie wordt overgegaan worden er geen kosten in rekening gebracht.

REGBAT GOED VOOR MILIEU EN PORTEMONNEE
Uw voordeel:
1 Het regenereren van tractiebatterijen is 70% goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe
2 Een geregenereerde batterij verbruikt tijdens de lading 10-15% minder stroom

Milieuvoordeel:
1 Efficiënter gebruik van grondstoffen
2 Geen onnodige afvalstromen

REGBAT
Rijnlanderweg 1056
2132 MP Hoofddorp
023-5553700
[email protected]
www.regbat.nl

Facebook Comments "Innovatie bespaart batterijkosten"
                         my-ip