Het mooiste en meest veelzijdige Waterresort van Nederland

Artikel - Het mooiste en meest veelzijdige Waterresort van Nederland

Natuurlijk Bodelaeke
Het mooiste en meest veelzijdige Waterresort van Nederland

Dit voor Nederland unieke vakantiepark wordt ontwikkeld op één van de mooiste plekjes van Nederland en biedt watersport liefhebbers het beste wat er op dit moment is op het gebied van watersport toerisme. Het nieuwste vakantiepark van Giethoorn ligt aan de rand van natuurgebied De Weerribben Wieden en op 10 minuten wandelafstand van het centrum van Giethoorn.


Geïnspireerd op de gevarieerdheid van de oorspronkelijke veendorpen worden 199 vrijstaande watervilla’s gebouwd in een grote variatie aan type, afwerking en uitstraling. Al deze woningen zijn ontworpen volgens de karakteristieke architectuur van dit gebied, met de luxe en het comfort van deze tijd. De woningen staan op zeer ruime kavels van 370 m2 tot 1080 m2 , beschikken over een terras op het zuiden van minimaal 25 m2 en hebben een eigen aanlegplaats voor een boot. Bodelaeke wordt in fases ontwikkeld. Op dit moment zijn er honderd watervilla’s verkocht en in aanbouw. In elke fase kan uit de verschillende type recreatiewoningen gekozen worden, vanaf € 249.500 v.o.n. excl. btw, waardoor nu al de sfeer van het park duidelijk tot zijn recht komt.

De populaire Watertorens, Rietwoningen en Sloepwoningen zijn inmiddels helaas uitverkocht. Maar ook in deze fase van de projectontwikkeling is er nog volop keuze uit 5-, 6- en 8-persoons villa’s in 7 verschillende types

Uniek door haar bijzondere ligging
Door haar bijzondere locatie heeft Waterresort Bodelaeke alles in huis voor liefhebbers van watersport. Kom eens langs op ons informatiecentrum of boek een recreatiewoning en ontdek zelf het comfort, de luxe en de ruimte van de geweldige woningen en de schoonheid van de prachtige omgeving met oneindige waterwegen en grote meren.

 • Grenzend aan Nationaal Park Weerribben-Wieden kunt u met sloep, fluisterboot of punter dagenlang rondtrekken en genieten van rust, natuur en ruimte;
 • Heeft u meer zin in vertier dan is ook Giethoorn met zijn gezellige centrum per sloep bereikbaar;
 • Houdt u van actie? Dan kunt u vanaf de woning met staande mast naar open water om te zeilen op de Gieterse en Friese meren of vanaf uw eigen aanlegsteiger een frisse duik nemen in het schone water;
 • Ook voor liefhebbers van de hengelsport is Waterresort Bodelaeke de ideale bestemming. Zelfs vanaf de
 • aanlegsteiger van uw water villa loont het om uw hengel uit te werpen;
 • Maar ook wandelend en op de fiets biedt het Waterresort Bodelaeke voldoende mogelijkheden voor mooie dagtochten te midden van bijzondere natuur en pittoreske veendorpen.


Op Waterresort Bodelaeke wordt op dit moment het centrumgebied aangelegd. Het hart van dit centrum wordt gevormd door een jachthaven met in totaal 89 ligplaatsen in verschillende afmetingen, waarvan 15 in de vorm van boothuizen. Direct grenzend aan de haven komt een restaurant met een enorm terras en een aantal sportvoorzieningen.
Bestemming voor levensgenieters met
een verfijnde smaak
 • Huur en koop van luxe recreatiewoningen;
 • Verkoop van ruime boothuizen aan jachthaven;
 • Luxe Camperresort;
 • Bootverhuur.

Ervaar de mogelijkheden van Bodelaeke
Nabij Natuurreservaat de Weerribben met verbinding naar open water. Giethoorn is vanaf de woning per sloep bereikbaar. Voor actuele prijzen raadpleeg onze website.

Ontdek ons op de HISWA Amsterdam
Samen met Watersport Giethoorn presenteert Waterresort Bodelaeke zich op de HISWA Amsterdam Boat Show van 11 tot en met 15 maart aanstaande. Bezoek onze stand 7-447 en ervaar de vele plussen van Bodelaeke als thuishaven voor watersportliefhebbers.

Tijdens de beurs hebben we een mooie aanbieding voor bezoekers:
 • Bij aankoop van een recreatiewoning geven wij de populaire Wiedesloep 560 van Watersport Giethoorn cadeau;
 • Iedereen die een selfie van zichzelf maakt in onze stand en die op onze Facebookpagina plaatst, maakt kans op een geweldig weekend in één van onze recreatiewoningen.

Ontdek zelf wat Bodelaeke te bieden heeft en kom langs op ons infocentrum.

Dagelijks geopend van
11.00 uur tot 16.00 uur.

Waterresort Bodelaeke
Jonenweg 5
8355 CN Giethoorn
Tel. +31 521 361 573
[email protected]
www.bodelaeke.nl

Facebook Comments "Het mooiste en meest veelzijdige Waterresort van Nederland"
                         my-ip