Koelbox4you

Artikel - Koelbox4you

Koelbox4you.nl


Wie zijn we?
Koelbox4you.nl is al tien jaar gespecialiseerd in de online verkoop van koelboxen, mobiele koelkasten en tal van bijbehorende accessoires van de merken WAECO, Dometic en Mobicool. Ter ondersteuning van de webshop heeft Koelbox4you een showroom; centraal gelegen in de provincie Utrecht vindt u het grootste aanbod koelboxen en mobiele koelkasten van de Benelux! Vanwege de vele mogelijkheden is het soms moeilijk te beoordelen welke koelbox of koelkast het best geschikt is voor uw toepassing. Onze enthousiaste medewerkers Maurice van den Hadelkamp en Niels Beerthuizen staan u telefonisch of in de showroom graag te woord om u te voorzien van uitgebreid persoonlijk advies.

Wat doen we?
Koelbox4you kan zich met trots de koelboxspecialist van de Benelux noemen. Naast de online verkoop via de webshop zijn de kwaliteitsproducten van WAECO, Dometic en Mobicool ook te koop in de showroom in Montfoort (nabij de stad Utrecht). Koelbox4you heeft gedurende het hele jaar een groot deel van het assortiment uit voorraad leverbaar. Hierdoor bent u in vrijwel alle gevallen verzekerd van een snelle online levering. Wanneer een bepaald model tijdelijk niet leverbaar is dan denken Maurice en Niels graag met u mee over een passende oplossing.

Soorten koeling
Er bestaan vele verschillende koelsystemen. In ons bedrijf onderscheiden we vier technieken:
1. absorptiekoeling
2. thermo-elektrische koeling
3. compressorkoeling
4. passieve koeling


Absorptiekoeling
Deze techniek wordt toegepast in koelboxen en koelkasten. Absorptie heeft als groot voordeel dat het zowel op gas, 12 volt en 230 volt werkzaam is. Het koelapparaat dient wel altijd zo horizontaal mogelijk te worden geplaatst.

Voordelen:
Geheel geruisloze werking
Dankzij de optie van gas onafhankelijk van elektriciteit
Eenvoudig schakelen tussen energiebronnen
Koelvermogen tot 33 graden onder de omgevingstemperatuur

Compressorkoeling
Koelen en vriezen net als thuis! Compressorkoeling is zeer energiezuinig, krachtig en uitermate geschikt voor gebruik op minder stabiele plaatsen (bijvoorbeeld een zeilboot). Werkzaam op 12/24 volt en met een omvormer ook op 230 volt.

Voordelen
Uitstekend koelvermogen, ook bij hoge buitentemperaturen
Minimaal stroomverbruik
Ideaal voor gebruik op zonnepanelen
Geïntegreerde accubeveiliging


Thermo elektrisch
Thermo-elektrische koelboxen zijn licht van gewicht, gunstig geprijsd en kunnen tot maar liefst 30 graden onder de omgevingstemperatuur koelen. Deze koelboxen werken op 12/24 volt en in de meeste gevallen ook op 230 volt zonder omvormer.

Voordelen
Feilloze werking bij scheefstand
Lange levensduur en onderhoudsarm
Lage aanschafprijs
Kan naast koelen ook verwarmen


Passieve koeling
Zonder stroom toch koud! Met de extreem goed geïsoleerde Cool-Ice koelboxen blijven producten uren lang gekoeld met behulp van koelelementen of ijs.

Voordelen
Geen energiebron nodig
Langdurige koeling
Zeer robuust met lange levensduur
Geen onderhoud nodig

Contactgegevens
Koelbox4you.nl
0348 474 116
06 2188 8702

Krekenburg 7
3417 MH MONTFOORT
[email protected]


Facebook Comments "Koelbox4you"
                         my-ip