Innovatie is het sleutelwoord om te groeien in de watersport wereld

Artikel - Innovatie is het sleutelwoord om te groeien in de watersport wereld

Innovatie is het sleutelwoord om te groeien in de watersport wereld.

Jobe Sports International, één van de toonaangevende merken in de watersport industrie, staat bekend om haar hoge kwaliteit en brede assortiment in stijlvolle watersport producten. Al meer dan 40 jaar is Jobe hét merk voor als je plezier op het water wilt hebben, zonder je zorgen te maken over de kwaliteit van de producten. Het merk wil zoveel mogelijk mensen het water op krijgen die hun prestaties op elk niveau met Jobe producten kunnen verbeteren. Om relevant als merk te blijven spendeert Jobe veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten voor consumenten over de hele wereld. ‘Innovatie is het sleutelwoord om te groeien in de watersport wereld’, zegt Robbin Mazurel, Creative Marketeer bij Jobe Sports International. De grootste product innovatie in de 2015 range is de Jobe Omnia: een alles-in-één oplossing voor de gehele familie, van beginner tot gevorderde!

Ontmoet de Jobe Omnia: een gloednieuw product wat je nog nooit gezien hebt. Dit multifunctionele product is te gebruiken voor mensen van alle leeftijden. Afhankelijk van jouw vaardigheden kun je liggende, knielende en staande posities aannemen! Dit is allemaal mogelijk door de unieke vorm van het board, met een strategisch geplaatst voetbed en handvat. Je kunt hiermee oneindige posities uitproberen! De Omnia tilt de definitie van family fun naar een heel nieuw level!

Niet genoeg plek in je boot om al je spullen mee te nemen, of ben je het zat om elke dag al je spullen mee te sjouwen? De Omnia is je alles-in-één oplossing! Klaar om gebruikt te worden als kneeboard, ski, wakeskate/board en om te wakesurfen, dit lichtgewicht board voegt een hele nieuwe dimensie toe aan multifunctionaliteit. Dit board, speciaal voor families, kan gebruikt worden op allerlei manieren. Nu beschikbaar bij je geautoriseerde Jobe dealer!

The making off: De Omnia
Jobe geeft ons een klein kijkje in de keuken hoe de ontwikkeling van een nieuw product begint. Alle product ontwikkeling wordt intern gedaan bij Jobe, dit is één van de aspecten die ze uniek maakt als watersport merk. Geen beter product om onder de loep te nemen als de Jobe Omnia.

Hoe het allemaal begon.
We spraken met Niek Huiskes, product ontwikkelaar bij Jobe Sports International. Niek is verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling van de Jobe Omnia gedurende 2014. We vroegen hem om zijn visie achter dit multifunctionele product.

‘Het startte allemaal toen ZUP belde met de vraag of we een product waar ze mee bezig waren wilde co-creëren.

Het product zou een multifunctioneel, towable product worden die voor elke doelgroep aantrekkelijk zou zijn. Of je nu jong of oud zou zijn, een beginner of gevorderde, dit product zou leuk zijn voor iedereen.

Ik was meteen geïnteresseerd om samen te werken omdat dit product exact weergeeft waar Jobe als merk voor staat. Zoveel mogelijk mensen het water op krijgen door producten te ontwikkelen die passen bij de behoefte van deze mensen. Dit was een droom die uitkwam: de Jobe visie in de vorm van een product. We hebben samen gekeken naar meerdere mogelijkheden om het product te verbeteren. Ik kwam meteen met het idee om wakesurfen tot de mogelijkheden toe te voegen, wat het product compleet zou maken. Wakesurfen tot de mogelijkheden toevoegen zou het product nog verder verbeteren, doordat een andere constructietechniek gebruikt moest worden. Door middel van compression molding, een veel gebruikte techniek in de wakeboard industrie, werd het product sterker, dunner en lichter en lichter. Hier zijn we erg ervaren mee en dit kwam goed uit! Een win-win situatie, waar ik tot op de dag van vandaag erg trots op ben. De Jobe Omnia is een product wat echt uitstraalt waar Jobe voor staat. Ik hoop dat iedereen het board in 2015 gaat uitproberen en het ware Jobe gevoel gaat ervaren!’

Wat is er nieuw dit jaar?
Natuurlijk is de Omnia niet het enige nieuwe product binnen de Jobe product range.
Naast de game changing Omnia heeft Jobe onder andere verschillende nieuwe towables, nieuwe wetsuits en een gloednieuwe casual wear range!

De Progress & Impress wetsuit range
Als de temperatuur daalt wil je het zo snel mogelijk warm krijgen zonder flexibiliteit te verliezen. Jobe wetsuits gebruiken toonaangevende materialen en constructie methodes. De wetsuits houden je te allen tijde droog, warm en flexibel. De Jobe Progress en Impress wetsuit ranges zijn beiden ontworpen met speciale aandacht voor een ongeëvenaarde pasvorm en comfort.

De evolutie van de towable range.
Met de focus op familie plezier was het noodzakelijk om towables te maken die veilig zijn én non-stop fun garanderen. Jobe haar towables beschikken over zitplekken voor 1-5+ personen, afhankelijk van het gekozen model. De toonaangevende modellen beschikken over heavy gauge PVC voering en verbeterde handgrepen om een duurzaam product te verzekeren.

De grootste nieuwkomer in Jobe haar towable range is de Charter Series. Deze towable, speciaal voor families, is geschikt voor drie, vier of vijf personen tijdens een dag vol plezier op het water. Een snelle tube die hoog op het water ligt en super snel over het water scheurt. De bolle bodem maakt deze tube uniek en handig om zonder veel gesleep mee te nemen.

Op het water in stijl
De volledig nieuwe Jobe casual line is iets heel anders dan dat we gewend zijn. De Jobe casual wear line bevat T-shirts, tanktops, hoodies en petten welke mode en familie plezier uitstralen. Geïnspireerd door aspecten uit de watersport en kunst. Kleed je van top tot teen aan dit seizoen, mix en match vandaag nog je eigen stijl op www.jobeboating.com!


Facebook: facebook.com/JobeBoating
Instagram: Instagram.com/JobeBoating
Facebook Comments "Innovatie is het sleutelwoord om te groeien in de watersport wereld"
                         my-ip