Maritiem Centrum Rijnzicht

Artikel - Maritiem Centrum Rijnzicht

Maritiem Centrum Rijnzicht Maritiem Centrum Rijnzicht

Maritiem Centrum Rijnzicht (MCR) assembleert boten in alle segmenten en verzorgt daarnaast onderhoud, reparatie en stalling. Met maar liefst 4500 m2 vloeroppervlak is er plaats voor boten tot ruim tien meter. De boten worden schoongemaakt, zorgvuldig ondersteund en overdekt met een plastic hoes. Naast het aanbieden van (winter)berging met de daarbij behorende voorzieningen zoals een kraan en helling, heeft MCR een ship-shop met alle onderhoudsbenodigdheden voor uw jacht. In ons bedrijf is totaal onderhoud van uw schip mogelijk. Er wordt door vakmensen, speciaal gericht op de scheepvaart, aan uw schip gewerkt. De diensten van MCR worden gekenmerkt door een bijzonder hoog serviceniveau, kenmerkend voor de automobielbranche, dat in de watersport niet vaak voorkomt. Voorbeelden zijn hulp ter plekke en een vervangende boot in geval van schade of reparatie.

De specialiteit van MCR is het geheel op maat opbouwen van Rigid Inflatable Boats (RIB’s) voor alle denkbare toepassingen. Vooral het advies vooraf krijgt bijzonder veel aandacht. Om flexibel in te kunnen spelen op uiteenlopende wensen, is MCR importeur van zes verschillende RIB fabrikanten, hierdoor is MCR niet gehouden aan slechts één of twee merken.

Overzicht
leveringsgamma RIB’s

¬ē Stingray Militaire RIB¬ís voor (zwaar) professioneel gebruik
¬ē Lomac Luxe afgewerkte Leisure RIB¬ís
¬ē Zeppelin RIB¬ís voor enthousiaste watersporters die het water opgaan wanneer anderen thuis blijven
¬ē SUR Marine Luxe hoogwaardige tender RIB tot vijf meter
¬ē XS RIBS Klassieke degelijke Engelse RIB, over de hele wereld gebruikt voor coaching
¬ē Gemini Hoogwaardig afgewerkte RIB, tevens geschikt voor professioneel gebruik


MCR heeft in haar klantenkring veel (zeil)verenigingen en instellingen. Voor deze opdrachtgevers heeft MCR in samenwerking met Honda Marine het zogenoemde fleet management ontwikkeld: glashelder inzicht in de totale jaarlijkse kosten voor een periode van drie jaar of langer. In de prijs zijn aanschaf, afschrijving, onderhoud en onvoorziene reparaties opgenomen.

Ribverhuur.org
Ribverhuur.org is een initiatief van MCR in samenwerking met de Flying Dutchman Sportorganisatie. Ribverhuur.org heeft een vloot van 27 RIB¬ís, vari√ęrend in lengte van 3,5 meter tot 9 meter. De afgelopen 25 jaar hebben we talloze grote watersportevenementen begeleid waardoor we perfect in staat zijn u te adviseren over de benodigdheden voor uw evenement. Onze expertise ligt op het gebied van safetyboat, rescue, waterevenementfotografie, training, coaching, experience en beveiliging. Bij ons huurt u voor de prijs van de boot ook onze jarenlange ervaring en samenwerking met diverse partners.

Sailservice.org
MCR levert naast boten en motoren ook een complete service om een watersportevenement tot een succes te maken. Onderdelen van sail service zijn: boten, boeien, portofoons, routeborden en professionele begeleiders. Dankzij de samenwerking met Honda Marine en andere organisaties - al dan niet uit de zeilwereld - kan er in overleg zelfs gezorgd worden voor sponsoring van een evenement. MCR brengt dankzij haar grote netwerk partners samen.


Info:
Maritiem Centrum Rijnzicht
Valkenburgseweg 70
2223 KE Katwijk a/d Rijn
Tel : +31 (0) 71 - 4027000
[email protected]
www.maritiemcentrumrijnzicht.nl

Facebook Comments "Maritiem Centrum Rijnzicht"
                         my-ip