Jachtservice Friesland wordt JSF Yachtservice

Artikel - Jachtservice Friesland wordt JSF Yachtservice

jsf Jachtservice Friesland wordt JSF Yachtservice

In 2006 startte Jan Leegstra zijn onderneming genaamd Jachtservice Friesland. Het bedrijf richtte zich op nieuwbouw, onderhoud en reparatie van alle type pleziervaartboten. Bijna een decennium later staat het bedrijf stevig op zijn grondvesten.


Vanwege de groeiende vraag vanuit het buitenland koos Jan Leegstra een nieuwe bedrijfsnaam met een frisse nieuwe huisstijl. De naam Jachtservice Friesland werd ingeruild voor JSF Yachtservice, een pakkende, allesomvattende en internationale naam. Naast het onderhoud, reparatie en refitten van jachten heeft het bedrijf van Jan Leegstra ook een aantal dealerschappen van diverse gerenommeerde merken. Niet alleen dealer maar ook officieel installatiebedrijf en servicepunt is JSF Yachtservice van de systemen van bijvoorbeeld Simrad, Victron, Mastervolt, Raymarine, Fisher Panda, Sidepower en Maritime Booster.

JSF Yachtservice: zorgeloos jachtbezit
JSF Yachtservice is een bedrijf dat op mobiele basis zijn werkzaamheden uitvoert in Nederland maar ook daarbuiten. JSF Yachtservice verzorgt alle technische werkzaamheden en aftersales voor ¬ĎSelene Yachts North Europe¬í. Recent is door JSF Yachtservice een uitgebreide upgrade uitgevoerd aan een Selene 54. Dit jacht heeft haar ligplaats in de haven van Benalmadena in Spanje. De medewerkers van JSF Yachtservice zijn naar Benalmadena afgereisd om binnen enkele dagen de werkzaamheden uit te voeren zodat de eigenaar snel weer kon genieten van zijn jacht. Ook heeft het team van JSF Yachtservice recent een bezoek gebracht aan Marina Saidia in Marokko. De eigenaar van een vrij nieuwe African Cat met thuishaven Marina Saidia ondervond technische problemen. Het technische team van JSF Yachtservice reisde daarom voor een week af naar Marokko om die problemen te verhelpen. Gesteund door technische informatie, die het team van de werf African Cats ontving, kon de storing in korte tijd verholpen worden.

JSF Yachtbuilders: projecten en begeleiding
Naast JSF Yachtservice geeft Leegstra ook gestalte aan de nieuwe naam JSF Yachtbuilders, voorheen Jachtbouw Friesland. JSF Yachtbuilders bouwt jachten geheel op basis van de specifieke wensen van de opdrachtgever. Regelmatig wordt er samengewerkt met mensen die een eigen jacht willen bouwen, maar niet over de juiste kennis en ervaring beschikken om een dergelijk project zelfstandig uit te voeren. JSF yachtbuilders beschikt over eigen faciliteiten om een nieuwbouwproject te realiseren. Indien een opdrachtgever echter over eigen faciliteiten beschikt en het werk daar wil laten plaatsvinden, voert JSF Yachtbuilders de werkzaamheden op locatie uit. De projectmanager van JSF Yachtbuilders begeleidt het gehele project en is het centrale aanspreekpunt voor de eigenaar en voor andere partijen. Recent voor beeld is de bouw van de NED 70. Het motorjacht van de werf NEDyacht is door Vripack ontworpen waarbij niet zozeer het volume als wel een effici√ęnt lijnenspel centraal staat. JSF yachtservice is verantwoordelijk voor de installatie van de technische systemen en het projectmanagement tijdens de bouw. De NED 70 werd door de Nederlandse pers in 2013 tot boot van het jaar verkozen. JSF Yachtservice is dit jaar voor de achtste maal exposant op Boot Holland en is te vinden op stand 2069.

www.jsfyachtservice.nl


Facebook Comments "Jachtservice Friesland wordt JSF Yachtservice"
                         my-ip