Broyeurfabriek Nederland bv

Artikel - Broyeurfabriek Nederland bv

Broyeurfabriek Broyeurfabriek Nederland b.v.

Introductie:
De firma Boyeurfabriek Nederland b.v. verkoopt 85% van haar producten via 2 websites; namelijk www.broyeurfabriek.nl en www.megamove.nl. In 2004 waren webwinkels nog een zeldzaamheid in Nederland, nu beloopt het landelijk gemiddelde percentage tegen de 32% aan. Via de showroom nabij de servicelocatie wordt nog maar 15% van de artikelen verhandeld, veelal buitenlandse klanten uit Belgi√ę en Frankrijk.


Historie:

De Broyeurfabriek is ontstaan uit het idee om nuttige producten voor een zeer lage en scherpe prijs in de markt te zetten. Oprichter John Minnaard trok meer dan 10 jaar geleden met zijn camper Europa door en kwam in aanraking met de problematiek van alledag en was in de vakantie doende om oplossingen te vinden voor zaken die hij dagdagelijks ondervond.

Waarom:

Hij maakte vaak zelf een proefmonster, als techneut pur sang, om vervolgens te zoeken naar een fabrikant die het voor een klein prijsje seriematig kon produceren.
Als voorloper in de markt maakte hij natuurlijk alle kinderziektes mee en na jaren van veel lesgeld heeft nu een productenlijn, waarvan het uitvalpercentage minder dan 3% bedraagt.
Toiletten met vermaler was het eerste idee van John, om deze tegen een ultra lage prijs in de markt te zetten, John was door een ziekte aan bed gekluisterd en kon moeilijk ’s nachts naar beneden om naar het toilet te gaan. Op een afvoer van 32/40 mm. kan geen normale toilet worden aangesloten, een nieuwe toilet van een bekend merk kostte meer dan € 1.000,00. Dan moest anders, dacht John en begon te sleutelen aan een toilet met ingebouwde motor om op een kleine afvoer te kunnen aansluiten in een lege slaapkamer. Hierna kon John naar de w.c. zonder zijn vrouw ’s nachts wakker te maken.

Nu, na 10 jaar heeft de Boyeurfabriek een keur aan toiletten, hangende en staande, met onder- en achteruitlaat voor een prijs, die bij vergelijkbaar kwaliteitsmerk het 3-voudige kost. Nadat John de eerste klanten aan een nieuwe toilet boven op een slaapkamer had geholpen, en ontdekte hoe groot de vraag eigenlijk was, ging hij samen met zijn compagnon aan de slag om in eigen beheer toiletten te gaan assembleren in Middelburg te Nederland. Later heeft John de productie verplaatst naar China, om zelf wat meer vrije tijd over te houden, de vraag was inmiddels via mond-op-mond reclame enorm geworden.

Van zijn hand kwam later ook; de Blue MOVE Douche, voorloper van de huidige MOVE Douche en de pas ge√Įntroduceerde BIG MOVE, een mobiele doucheruimte, Broyeurtoilet en wastafel in √©√©n unit, voor nog geen ¬Ä 1.000,=.MegaMove b.v.

Introductie:

Op de van oorsprong als groothandel fungerende MegaMove staan producten zoals geisers, warmtekanonnen en steigers.
Zonder tussenschakels kon er voor een nettoprijs producten in de markt worden gezet, waarbij de argwanende consument dacht, ¬ďdit kan toch niets zijn, voor die prijs¬Ē, maar MegaMove bewees het.

Producten:

De eenpersoons huishouden wasmachine/droger van 3,5 kilo wasgoed voor € 129,00 incl. BTW is uniek en kan niet aangesleept worden. Ook dit was weer een idee van John Minnaard, die al heel zijn leven ondernemer is en de markt onderzoekt of er vraag is naar bepaalde producten.

In deze tijden van geen opslag, een steeds gering bedrag op het loonstrookje, is een goed product voor weinig geld, een welkome aanvulling. Met een handleiding kan elke persoon deze producten aansluiten, middels plug-and-play.

Een mobiele hetelucht kanon, zonder de stinkende dieseldampen en de fijnstof deeltjes kan men vrijwel elke ruimte verwarmen, hoe ver ook van de buitenwereld verwijderd.

De geiser van 24 Kw. heeft onlangs het CE keurmerk ontvangen. Dit slimme toestel werkt zonder 220 V. aansluiting en ook zonder waakvlam, en kan overal geplaatst worden. Gebruik voor warmwater in huis, in de keuken, douche, ligbad of op de wastafel. Zo ook in campers, tuinhuisjes, aanbouw of garage. Een gasfles met 30 mbar drukregelaar en wateraansluiting is voldoende om overal warmwater te produceren. Er is ook een kleinere uitvoering, die geeft 6 liter per minuut.

De rolsteiger met een werkhoogte van maar liefst 5,5 meter is tijdelijk uitverkocht, dat is soms het nadeel voor de klant, het product is soms niet meer voorradig. De meeste mensen bestellen het artikel toch via de website en wachten gerust een paar weken. Vanwege de lage prijs, kan men vrijwel nergens anders terecht en aldus het wachten waard.

Resumé:
  • Rechtstreeks kopen bij fabrikant
  • Laagste prijsgarantie
  • Uit voorraad leverbaar
  • Garantie tot 6 jaar mogelijk
  • Eigen productie/servicedienst
  • Webshop bestaat al 10 jaar

Speciaal voor de lezers van www.boten.nl hebben wij een speciale aanbieding van de 12V. en 24V. scheepstoiletten, met de actiecode krijgen zij 15% korting, op de toch al scherpe prijs. Maak er snel gebruik van, de aanbieding geldt, zolang de voorraad strekt.

Zoals u kunt lezen, Broyeurfabriek Nederland en MegaMove houdt de vaart erin.Wij wensen de lezers van www.boten.nl in 2015 een behouden vaart.
Voor info: Broyeurfabriek Nederland/MegaMove - Arnesteinweg 13 - 4338 PD Middelburg - The Netherlands - Tel. 0031 (0)118 441690
Algemeen : [email protected]
Techn.Dienst : [email protected]
Verkoop : [email protected]

www.broyeurfabriek.nl en www.megamove.nl
RTL5: www.youtube.com/watch?v=Ib4Fv-XNEPg

Facebook Comments "Broyeurfabriek Nederland bv"
                         my-ip