BOzArc overkappingen

Artikel - BOzArc overkappingen

bozarc BOzArc overkappingen

Het Belgische familiebedrijf BOzARC is al jaren de specialist in de productie en montage van aluminium overkappingen. Sinds kort zijn de innovatieve en robuuste aluminium overkappingen ook in Nederland leverbaar via de in Bilthoven gevestigde importeur. De mogelijkheden van de BOzARC overkappingen zijn zeer divers. Het lichte, luchtige frame uit gebogen aluminium is dankzij het ontbreken van een dwarsbalk in de constructie geschikt voor allerhande toepassingen: carports, terrasoverkappingen, fietsenstallingen, rokersruimten, voetgangerspassages, enzovoort. De aluminium delen van de constructie zijn verbonden met unieke gepatenteerde bolkoppelingen waardoor verschillende hoeken mogelijk zijn. Het familiebedrijf van de familie Verlinden staat voor kwaliteit en service. Voor de verkoop en montage van de gepatenteerde overkappingen beschikt BOzARC over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde dealers.


BOzARC Terrasoverkapping
Buiten eten, barbecue√ęn of een gezellige borrel, niets is fijner dan uw kostbare tijd buiten door te brengen. Het Nederlandse weer gooit helaas vaak roet in het eten. Met een BOzARC terrasoverkapping kunt u veel vaker van uw terras genieten en verlengt u het seizoen waarin u buiten kunt zitten. De barbecue of borrel wordt niet meer verstoord door een regenbui en met de netjes weggewerkte sfeerverlichting kunt u ook ¬Ďs avonds buiten blijven!

De dakbedekking van een BOzARC overkapping bestaat uit transparant helder polycarbonaat waardoor u geen lichtverlies heeft bij de ramen en deuren van uw keuken of woonkamer. Wanneer u buiten zit, heeft u echt het gevoel in de openlucht te zijn, terwijl u toch beschermd bent en onbezorgd kunt genieten.

De dakbedding is leverbaar in helder, opaal (lichtdoorlatend, maar zorgt voor schaduw) en getint. BOzARC geeft tien jaar garantie op de dakplaten, een extra zekerheid op uw investering die de waarde van uw woning blijvend zal verhogen.

BOzARC Carport
Met een BOzARC carport beschermt u uw kostbare bezit tegen de negatieve invloeden van de elementen. Ook met regenachtig weer is uw auto snel weer droog dankzij de wind die door
de carport ventileert.

De carport zorgt voor bescherming tegen rechtstreekse regen en tegen het bevriezen van uw ruiten in de winter. Nooit meer krabben! Voor extra veiligheid en comfort zijn er verschillende verlichtingssystemen leverbaar waarvan de draden worden weggewerkt in het frame van de carport. De constructie van een BOzARC overkapping wordt altijd op maat, in eigen beheer en geheel naar uw wensen samengesteld.

BOzARC projecten
De robuuste, duurzame en gepatenteerde constructie van BOzARC maakt de overkappingen ook geschikt voor grote projecten zoals luifels, fietsenstallingen en uiteenlopende overkappingen voor scholen, ziekenhuizen, woningstichtingen en winkelcentra. Aarzelt u niet contact met ons op te nemen: bij BOzARC worden al uw overkappingwensen snel en vakkundig ge√Įmplementeerd. Via Bozarc.nl kan een vrijblijvende offerte of vrijblijvend bezoek aan huis worden aangevraagd. Tijdens het huisbezoek worden de diverse mogelijkheden uitgebreid doorgesproken zonder dat hier verder verplichtingen uit voortvloeien.

Eigenschappen
Het onderscheidend vermogen van onze lichte, luchtige overkappingen wordt gevormd door het elegant gebogen aluminium frame en een dak in massief polycarbonaat. Iedere BOzARC overkapping is een uniek product wegens het ontbreken van een horizontale dwarsbalk in de constructie. Een BOzARC overkapping kan vrijstaand of tegen de gevel van uw woning of bedrijfsgebouw geplaatst worden.

De 100% doorzichtige dakbedekking neemt geen licht weg in uw woning of bedrijfsgebouw. Indien u schaduw wenst, kunt u kiezen voor de opaal witte dakbedekking. Warmtewering wordt gecre√ęerd door gebruik te maken van zonwerende dakbedekking of zonwering aan de binnenkant van de overkapping.

De verschillende soorten dakbedekking zijn allen UV-bestendig en onbreekbaar. Een BOzARC overkapping is altijd voorzien van een dakgoot voor de waterafvoer. De afvoerbuis van de waterafvoer kan naar wens onzichtbaar worden weggewerkt in één van de staanders van de constructie. Naast vijf standaard RAL kleuren heeft u voor een kleine meerprijs de keuze uit alle RAL kleuren.

Voordelen
  • 100% aluminium ¬Ė zeer lichte en sterke structuur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • Dakbedekking in onbreekbaar polycarbonaat
  • Verschillende zonweringmogelijkheden
  • Optionele verlichting
  • Ge√Įntegreerde regenwaterafvoer
  • 10 jaar garantie op breken en barsten
  • Plaatsing in √©√©n dag zonder breekwerken
Voor meer informatie:

BOzARC Nederland
Oscar Gennissen
Tel: 06 1299 62 67
www.bozarc.nl

Facebook Comments "BOzArc overkappingen"
                         my-ip