HISWA Amsterdam Boat Show

Artikel - HISWA Amsterdam Boat Show

11 tot en met 15 maart 2015 in Amsterdam RAI

HISWA Amsterdam Boat Show – Boeiend voor iedere watersporter
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en vormt het ideale moment om het vaarseizoen te beginnen. De indeling in acht werelden biedt iedere watersporter wat wils; van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshops tot zeilclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En niet te vergeten de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen. Er is een uitgebreid ‘winkelcentrum’ en een zeer ruim assortiment onderdelen en accessoires, voor elk type boot, groot en klein.

Goed op koers
Joost Ringeling, beursmanager van de HISWA Amsterdam Boat Show: “We zijn druk bezig met de voorbereidingen van alweer de 60e editie en liggen goed op koers. Naast onze trouwe deelnemers mogen we komend jaar ook veel nieuwe bedrijven verwelkomen, waaronder Hellas Watersport, XO Boats, Festec Trade BV en Seascape Benelux; dat is natuurlijk een heel positief signaal.” De wereld van HISWA Klassiek die afgelopen editie is toegevoegd, wordt verder uitgebouwd als verbinding tussen het rijke maritieme verleden van Nederland en het moderne van nu. En ook het Funsports segment wordt groter, waar alles te vinden is op het gebied van wind- en kitesurfen, wakeboarden, stand up paddling en nog veel meer. Zowel voor de beginner als de doorgewinterde funsporter.

Nieuw: Kennisplein
Naast het vertrouwde Demoplein, met informatie en demonstraties ten behoeve van het onderhoud van de boot, komt er ook een Kennisplein. Experts op het gebied van veiligheid, zeilkleding, navigatie etcetera zijn hier aanwezig om informatie over deze onderwerpen te bieden en specifieke vragen van bezoekers te beantwoorden.

Innovatiepaviljoen
De start van het nieuwe vaarseizoen is natuurlijk ook het ideale moment voor de lancering van bijzondere primeurs. Innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen komen bij elkaar op het HISWA Innovatiepaviljoen. Bovendien garandeert de aanwezigheid van honderden exposanten veel productintroducties, waaronder de genomineerde producten voor de HISWA Product van het Jaar verkiezing. En ter ere van de 60e editie van het evenement zijn niet alleen de genomineerde, maar alle tien geselecteerde zeil- en motorboten voor de HISWA Boot van het Jaar verkiezing tijdens de beurs te bezichtigen.

Meer informatie is te vinden via www.hiswarai.nl, twitter: @HISWAamsterdam en facebook: HiswaAmsterdam.

Facebook Comments "HISWA Amsterdam Boat Show"
                         my-ip