Licht en zicht voor watersporters

Artikel - Licht en zicht voor watersporters

Quick

Knives and Tools
Licht en zicht voor watersporters“Since 1999” prijkt op de website van knivesandtools.nl. In de snelle internetwereld een hele tijd. 15 jaar geleden stond webwinkelen nog in prille kinderschoentjes, nu is het niet meer weg te denken. Mede dankzij bedrijven zoals knivesandtools.nl heeft digitaal een aankoop plegen zich ontwikkeld tot een volwaardig alternatief voor een bezoek aan een fysieke winkel.

Knivesandtools.nl doet wat de naam al aangeeft, messen en aanverwant gereedschap voor gebruik in de keuken of voor allerhande outdoor-disciplines waaronder watersport. De nadruk ligt bij knivesandtools op kwaliteit. In de artikelgroepen waar de onderneming zich op concentreert wordt nadrukkelijk gekozen voor het beste wat de markt te bieden heeft. Naast louter topmerken ontwikkelt knivesandtools.nl ook artikelen onder een eigen label. Met dezelfde passie voor kwaliteit maar dan voor een aantrekkelijker prijs.

Eden verrekijkers
De lijn Eden verrekijkers is zo’n door knivesandtools.nl zelf ontwikkeld assortiment. Op basis van jarenlange ervaring waar nogal wat marktkennis uit voortkomt en vele gebruikerservaringen van klanten zijn deze Eden verrekijkers ontstaan. Keer op keer komen deze kijkers goed uit product reviews en -tests wat het merk een grote schare enthousiaste gebruikers in heel Europa heeft opgeleverd. Er zijn twee groepen, de HD en XP serie. Eerstgenoemde is “best value for money”. Betaalbare kijkers maar wel uitgevoerd als een doorgaans duurdere dakkantkijker. Opvallend aan deze verrekijkers zijn een breder gezichtsveld, een helder en scherp beeld, stikstofgevuld dus waterdicht en condensvrij. Een oerdegelijke aluminium behuizing maakt de kijker robuust en een stel twist-up oogkappen naast een instelbare oogafstand maken de HD serie prima geschikt voor brildragers.

De XP serie voegt daar vooral een hogere lichtsterkte aan toe waardoor de kijker ook in de schemering nog bruikbaar is. Verder zijn deze een stuk lichter in gewicht waarmee nog wat comfortabeler in gebruik.

Fenix LED-zaklampen
De innovatie in zaklampen. Fenix zaklampen beschikken over de hoogste kwaliteit LED’s en de ontwikkelingen op dit gebied maken Fenix nog altijd marktleider. Fenix Light begon in 2004 met het maken van een LED zaklamp. Twee Chinese medisch specialisten hadden een voorliefde voor tools en techniek. Puur als hobby hebben ze hun eerste Fenix LED zaklamp gemaakt. In 10 jaar tijd is een hobby uitgegroeid tot een assortiment waar gevestigde namen als Mag-Lite niet aan voorbij komen.

Fenix heeft de afgelopen jaren veel nieuwe modellen op de markt gebracht. Wat begon met een Fenix ledlamp op een AA batterij heeft geleid tot vele innovaties op het gebied van ledlampen en schijnwerpers. Fenix voldoet aan de specificaties die o.a. de Nederlandse politie of het leger stellen aan een lamp. Ook de KNRM reddingbrigade gebruikt een Fenix schijnwerper. Daarnaast levert Fenix een groot assortiment hoofdlampen, zeer geschikt om een boek te lezen zonder het boordnet te belasten of om een klus te klaren in een slecht verlichte machinekamer.

Fenix LED-zaklampen worden vervaardigd uit state-of-the-art elektronica en hebben een goede kwaliteitscontrole. Op alle Fenix lampen wordt dan ook zonder verborgen voorwaardes 5 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten gegeven. Als exclusief distributeur in de benelux is bij knivesandtools.nl het gehele assortiment van Fenix on-line beschikbaar. Ook zijn deze lampen bij iedere ter zake doende buitensport- of watersportwinkel verkrijgbaar.


Messen en multitools
Ook interessant voor watersporters is de collectie messen. Zowel voor gebruik in de kombuis of als zakmes cq portable gereedschapskist, zijn alle topmerken aanwezig bij knivesandtools.nl. Maar ook hier aangevuld met een messenlijn onder het eigen Eden label.

Net als bij alle andere artikelgroepen biedt knivesandtools.nl niet alleen maar een zeer uitgebreid assortiment voor een scherpe prijs. Advies en service staan ook op een hoog niveau. Zo moet je een mes op een gegeven moment ook eens (laten) slijpen. Dit kan knivesandtools voor je verzorgen of je kunt putten uit alle slijpstenen of –machines die er te koop zijn. Hoe je die moet gebruiken en welke het best bij je past is op de website te lezen. Ook een enorme hoeveelheid reviews helpen om te bepalen welke knife of tool nu eigenlijk het best past. Er is een helpdesk die je kunt bellen maar de site zelf biedt ook wanneer het over een hoogwaardig product gaat, alle benodigde informatie om verantwoord een aankoop te plegen. Wanneer een geleverd artikel toch tegenvalt, kan deze binnen een redelijke termijn weer worden geretourneerd.Wanneer je toch de helpdesk nodig hebt krijg je iemand aan de lijn die weet waar het over gaat. Niet alleen omdat er teruggegrepen kan worden op zoveel ervaring maar ook omdat het team achter knivesandtools.nl zelf en door anderen regelmatig vergelijkende product-tests laat uitvoeren. Ook nieuwe artikelen gaan eerst op de pijnbank zodat men eerst zelf de kwaliteit van een noviteit ervaart om daarmee een klant juist te kunnen adviseren. Maar live kan ook. Knivesandtools.nl is gevestigd in een behoorlijk bedrijfspand in Apeldoorn. Vanuit die locatie worden particuliere en professionele afnemers uit de eigen voorraadpositie bediend, zowel in Nederland als de landen om ons heen. Hier is ook een showroom die het mogelijk maakt een product eerst even in handen te hebben en te proberen voor je tot aankoop overgaat. Voor een prijzige kijker of een ultieme zaklamp kan dat een uitkomst zijn.


Voor meer informatie:
www.knivesandtools.nl
Kostverloren 41-B
7316 MN Apeldoorn
Telefoon: +31(0)55 576 3223
Fax: +31(0)55 576 6456
E-mail: [email protected]


Facebook Comments "Licht en zicht voor watersporters"
                         my-ip