De Render

Artikel - De Render

HTML Generator Sample Page

Zorgeloos varen is aantrekkelijk

“De Render is een moderne sloep met een klassieke uitstraling. Het onderwaterschip, dat minimale weerstand biedt, is speciaal voor elektrisch varen ontworpen”, vertelt Paul van Koelen van @traction uit Groningen. “Met een dergelijk onderwaterschip kies je voor het vergroten van de actieradius en is snelheid ondergeschikt.”

@traction heeft met een nieuw ontwerp en het gebruik van fraaie materialen een bijzondere boot ontworpen: de Render, een ‘omkijkboot'. “Schoon, stil en zonder zorgen varen zou iedereen moeten beleven,” meent Paul, “en dat kan in onze aluminium sloep, de Render.”

Kennismaken met de Render

De ontwerplijn van de Renders loopt van 5,50 tot 9,00 meter met variabele lay-outs en elektrische motorisering. Met de Torque-jet, een innovatieve variant op de Pod-motor, manoeuvreert de Render met het gemak van een auto en dat zonder enige vorm van ruimteverlies in het interieur. (lees meer op www.destilleboot.nl) Concessieloze ruimte aan boord was een voorwaarde bij het ontwerp van de boot.

Proefvaren op diverse locaties
@traction organiseert op diverse locaties uitgebreide proefvaarten waarbij u met vrienden en familie gratis een paar uur kunt varen. Varen moet je beleven, en elektrisch varen is het summum; geen herriemakende inboard dieselmotor die uw conversatie overstemt, of trillende buitenboordmotor, maar het geluid van kabbelend water en kwetterende watervogels en een accucapaciteit waarmee u moeiteloos de hele dag kan varen.

Zorgeloos varen

Het bezitten van een boot neemt veel tijd in beslag en ook het onderhoud is voor vele eigenaren geen pretje. Er bestaat een mogelijkheid om een Render met meerdere mensen te delen. Het delen van bezit zoals boten, auto’s en vakantiehuizen is sterk in opkomst. De verhuurmarkt van duurzame sloepen en open boten speelt daarop in met speciale arrangementen in de vorm van lidmaatschap en deelbezit dat het mogelijk maakt op diverse mooie locaties te varen met stille milieuvriendelijke boten. Zo kunt u op steeds andere locaties varen en heeft u geen omkijken naar het onderhoud. Ook horeca gelegenheden (aan het water) ontdekken dat beschikking hebben over dit soort boten en een infrastructuur voor het opladen van auto’s, boten en zelfs fietsen een welkome aanvulling is voor hun bedrijf.

Reserveren van een sloep kan via internet en ook de catering kunt u online bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

www.at-taction.nl

paul@at-traction.nl

06- 34874288

facebook.com/renderboats

twitter.com/renderboats

Facebook Comments "De Render"
                         my-ip