Nooit meer zonder stroom!

Artikel - Nooit meer zonder stroom!

HTML Generator Sample Page

Nooit meer zonder stroom!

Altijd een volle accu waar u ook met uw camper of boot verblijft.

De moderne recreant gebruikt steeds meer techniek die stroom vraagt. Satelliet ontvangers, navigatieapparatuur, laptops, verwarming en motor aangedreven ondersteuning. Comfortabel allemaal, maar alle apparatuur gebruikt stroom. Meestal is dat ook op uw uitgekozen idyllische stand- of ligplaats, waar geen vaste stroomvoorziening beschikbaar is.

De Hydromax 150: laadstroom zonder lawaai en explosiegevaarlijke brandstof!

Dankzij de moderne techniek van de brandstofcellen levert de Hydromax 150 Watt laadstroom per uur. Het gehele jaar onder alle weersomstandigheden. Met een gemiddeld dagelijks stroomverbruik van 1000 Watt, dat leert de praktijk, heeft u aan 6 laaduren voldoende. Met gebruik van een omvormer behoort ook 230 Volt voor beperkt gebruik tot de mogelijkheden.

De Hydromax werkt nét iets anders.

Veilig voor mens en milieu.

Er wordt geen gebruik gemaakt van brandbare of explosieve brandstoffen. Alleen een zoutoplossing in water in combinatie met appelzuur, ook gebruikt in de snoepindustrie, zorgt voor de chemische reactie. De afvalstof bestaat uit een kleine hoeveelheid appelzuur met water gemengd. Dit mengsel is niet milieubelastend en wordt meestal in de vuilwatertank opgevangen en later geloosd.

Werking in uw boot of camper.

De boordaccu wordt door de brandstofcel voortdurend gecontroleerd op de juiste lading. Dat kan met elk type 12 Volt accu en met een speciale uitvoering ook voor vrachtwagens en vaartuigen met 24 Volt. Bij te lage spanning start de Hydromax automatisch en begint zoutoplossing en appelzuur te pompen naar de brandstofcel. Door het chemische proces ontstaat laadstroom die de accu direct laadt. Bij voldoende lading slaat de Hydromax na een reinigingscyclus automatisch af.

Onderhoudsvrij

De Hydromax heeft geen periodiek onderhoud nodig. De Hydromax reinigt zichzelf na iedere laadperiode. Alleen, indien de vloeistoffen zijn verbruikt, moet een nieuw 5 liter vaatje worden aangesloten. Met één vaatje doet u gemiddeld twee weken.

Voor informatie:

Dynad International b.v.

Email: [email protected]

Facebook Comments "Nooit meer zonder stroom!"
                         my-ip