Jachtwerf Reeuwijk

Artikel - Jachtwerf Reeuwijk

HTML Generator Sample Page

Jachtwerf Reeuwijk presenteert de bijzondere Sluiper 21

“Een tijdloos gelijnde sloep met een mooie zeeglijn”

De nieuwe Sluiper 21, ontworpen door Peter Bosgraaf en geproduceerd en in de markt gezet door Jachtwerf Reeuwijk, is een tijdloos gelijnde sloep met een mooie zeeglijn en een traditionele spiegel.

“De Sluiper 21 is speciaal ontworpen voor alle liefhebbers van elektrisch varen. En dat worden er steeds meer”, zegt Leon van der Starre van Jachtwerf Reeuwijk. De Sluiper is een sloep met bijzondere kenmerken. Zo zorgt de rompvorm met zijn rechte boeg en de lange waterlijn voor een ultiem zuinig energieverbruik. Het standaard AGM-accupakket van 16 kW zorgt voor een actieradius van 100 km bij een snelheid van 8 km per uur. Kiest men voor een Bellmarine 4,2 kW elektromotor, dan ligt de maximum snelheid op 12 km per uur.

Ruime interieur

Kenmerkend voor de Sluiper 21 zijn het zeer ruime interieur, dat plaats biedt aan circa 8 personen. Dit interieur biedt tevens veel praktische opbergmogelijkheden voor o.a. de zwemtrap en buiskap. Het ontbreken van de kabelaring en de afwerking met onbehandeld teakhout geven de sloep een uiterst modern uiterlijk. Het accentueert tevens de mooie belijning. Het maakt de Sluiper 21 tot een elegante en tijdloze verschijning.De afwerking is van een hoog niveau. Hij wordt compleet geleverd met zit- en rugkussens, teak op kuiprand en waterkeringen, vaaruitrusting en een afdekzeil over de hele boot. Standaard is de Sluiper 21 uitgerust met: een polyester romp, in een kleur naar keuze. Een afdekzeil voor de hele boot. Zit- en rugkussenset. Een teakhouten kuiprand en waterkeringen. Verder wordt hij geleverd met 4 landvasten, een anker, 4 stootwillen en een vlag op teakstok. Antifouling op het onderwaterschip, automatische elektrische lenspomp en op de romp de boot- en plaatsnaam.

Productie in Reeuwijk

De productie van de boot vindt volledig plaats op de werf in Reeuwijk. Door deze korte productielijnen heeft de klant veel inspraak in de afbouw. In samenwerking met de ontwerper Peter Bosgraaf is Jachtwerf Reeuwijk er in geslaagd een bijzondere sloep met perfecte vaareigenschappen op de markt te brengen. De Sluiper-serie bestaat in totaal uit een 3-tal stoere spiegelsloepen, voorzien van een stille elektrische aandrijving. De door Jachtwerf Reeuwijk ontwikkelde sloepen geven een gevoel van rust en ontspanning op het water.

Jachtwerf Reeuwijk.

Jachtwerf Reeuwijk is dé jachtwerf voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot. Jachtwerf Reeuwijk beschikt over een professionele werkplaats, een separate, geconditioneerde lakruimte en een eigen winterstalling. Naast een uitgebreide serie elektrisch aangedreven Sluiper sloepen produceren zij volledig maatwerk. Zij leveren en installeren elektrische aandrijvingen van alle bekende merken. Zowel voor nieuwbouw maar zeker ook als hermotorisering.

Specificaties :

Lengte: 6,30 meter;

Breedte: 2,30 meter;

Kruiphoogte: 0,90 meter;

Waterverplaatsing: 950 kg;

Diepgang: 0,55 m

Informatie:

Jachtwerf Reeuwijk

Jan Tinbergenstraat 21

2811 DZ Reeuwijk

tel 0182.301100

E-mail [email protected]

Website: www.jachtwerfreeuwijk.nl

Facebook Comments "Jachtwerf Reeuwijk"
                         my-ip