Vakmanschap, gevoel & passie van romp tot roer!

Artikel - Vakmanschap, gevoel & passie van romp tot roer!

Vakmanschap, gevoel & passie van romp tot roer!

Misschien is het wel uw droom om ooit in een eigen sloep te kunnen varen en denkt u nu na een nieuwe of een gebruikte sloep aan te schaffen. Of bent u zelf in het bezit van een boot en zou u daar wel eens één en ander aan willen verbouwen. In beide gevallen bent u bij Bobsloepen aan het goede adres!

Wie zijn wij?

Bobsloepen is een team van mensen met expertise, kennis en ervaring in de botenbouw en watersport branche. We voeren een eigen, authentieke productlijn en doen productie en afbouw voor andere watersportbedrijven. Elk schip is bij ons een uitgekiend concept waarbij wij heel nauwkeurig kijken hoe een boot gebruikt wordt. Welke eigenschappen geven u als eigenaar in de praktijk het juiste gevoel? Daaraan werken wij graag met passie tot in het kleinste detail. Tenslotte is een schip iets van uzelf waarin uw wensen de boventoon moeten voeren. Met de genoemde ingrediënten geloven we uiteindelijk tot de perfecte match en tot uw droomsloep te komen.

Aluminium sloepen: ons paradepaardje

Wij, maar vooral onze klanten zijn zeer enthousiast over onze aluminium modellen. Een boot van aluminium is immers licht van gewicht, sterk en veilig, duurzaam, comfortabel, vergt weinig onderhoud , heeft geen winterstalling nodig en is bovendien zeer flexibel bij in- en uitbouw. En last but not least hebt u een boot met een strak, stoer en tijdloos uiterlijk!

Verbouwen of ombouwen: custom made met passie

Met de eerder beschreven passie en knowhow bouwen wij uw bestaande boot (console boot, reddingsloep, tender sloep of ander type schip) om tot een refit op maat! U wilt niet meer met benzinemotor, maar elektrisch gaan varen? Of u zou wel wat meer comfort willen met een toilet, koelkast of kookeiland aan boord? Wat voor idee of wens u ook heeft: laat het ons weten!

Reparatie & onderhoud van uw boot

Of het nu om grote schade, kleine schade of bepaald mankement aan uw vaartuig betreft: voor alle reparaties kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor grote of kleine onderhoudsbeurten.

Informeer gerust!

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u eens weten wat er bij de bouw van een nieuwe of verbouwing van een bestaande boot komt kijken, neem dan gerust contact met ons op. We staan open voor al uw ideeën en wensen en maken graag uw droomschip zichtbaar!

Bobsloepen

Schering 41a

8281 JW Genemuiden

06-546 546 83

info@bobsloepen.nl

www.bobsloepen.nl

Facebook Comments "Vakmanschap, gevoel & passie van romp tot roer!"
                         my-ip