De oplossing voor een toilet aan boord

Artikel - De oplossing voor een toilet aan boord

HTML Generator Sample Page

Thetford Porta Potti, draagbaar, praktisch en duurzaam

De oplossing voor een toilet aan boord

Porta Potti van Thetford is het meest comfortabele, praktische en duurzame draagbare toilet. Het hoeft niet te worden aangesloten op een afvoer of watersysteem. Ook op de boot geniet u voortaan het sanitaire comfort van thuis.

Het draagbare toilet Porta Potti biedt de ideale sanitaire oplossing voor kleinere boten of wanneer men liever niet wenst te investeren in een zwart- of grijswatertank. De Porta Potti kent twee series, de Porta Potti Qube en de Porta Potti Excellence. Beiden zijn eenvoudig vast te zetten op de boot en snel weer los te koppelen. In vergelijking met andere draagbare toiletten beschikt de

Porta Potti Excellence veruit over de meest opvallende vormgeving en zijn de toiletten voorzien van innovatieve functies.

Overal te gebruiken

Het draagbare toilet is opgebouwd uit twee afneembare


delen. De afvaltank en de spoelwatertank. Beide delen worden voorzien van additieven, die speciaal geschikt zijn voor het draagbare toilet. Het doorspoelen gebeurt door eenvoudig de knop te bedienen naast het zitvlak en op die manier de pomp in werking te stellen. De Porta Potti heeft géén aansluiting nodig op een afvoer of watersysteem en dat maakt dat hij overal is te gebruiken.

De Porta Potti Excellence

De Porta Potti Excellence is de meest luxe variant. Het
toilet heeft een zithoogte van 44,3 cm, zoals men dat thuis ook gewend is. Het toilet heeft daarbij een onderscheidend en vernieuwend design. De Porta Potti Excellence kan met een vloerplaat eenvoudig op de boot worden vastgezet en losgemaakt.
De Porta Potti Excellence biedt een geïntegreerd bedieningspaneel met een pomp, watervuleenheid en niveau-indicator voor de spoelwatertank. Deze indicator en de niveau-indicator van de afvaltank vertellen je wanneer het tijd is om de spoelwater¬tank bij te vullen en om de afvaltank te legen. De Porta Potti Excellence is daarnaast standaard uitgerust met een geïntegreerde wc-rolhouder. Door deze combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en design is de Porta Potti Excellence dan ook al diverse malen bekroond met prijzen, zoals de Innovatieaward van de IBEX (International Marine Show)

Porta Potti Qube

De Porta Potti Qube kent drie modellen die met een
bevestigingsset aan de boot kunnen worden vastgemaakt om fixatie en stabiliteit van het toilet te garanderen: de Porta Potti Qube 335, 165 en 365. Dit varieert van een klein compact model (de Porta Potti Qube 335) tot een grotere variant (165 of 365). Zo kan men zelf kiezen welk model het beste past bij de wensen en bij de boot natuurlijk.

Voor verdere informatie omtrent dealer-adressen;


www.thetford-europe.com
thetford1.indd 1 27-08-13 14:04

Facebook Comments "De oplossing voor een toilet aan boord"
                         my-ip