Solawin

Artikel - Solawin

HTML Generator Sample Page

Solawin

zonnepanelen en windgeneratoren

Bespaar door goedkope zonne- & windenergie. De goedkoopste energie is de zonne- & windenergie van Solawin. Op jaarbasis realiseert u een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Maar u hebt tevens altijd en overal uw eigen energiebron bij de hand. Kies daarom voor zonne-& windenergiesystemen van Solawin.


Solawin laat u kennismaken met de hedendaagse moderne energiesystemen. Zon- en windenergie zijn een specialiteit van Solawin. Zo levert Solawin di- verse kleine en grote zonnepanelen en wind genera- toren systemen voor boten dat ideaal is om altijd stroom bij de hand te hebben, wanneer u b.v gaat vissen of voor langere tijd ergens ligt.


Solawin International heeft ook een breed assortiment in laadregelaars en accu’s en montagematerialen. Een nieuw product van Solawin is de ultra dunne flexibele zonnepanelen die gemaakt worden in Amerika met een ontzettend hoge opbrengst. Dit type paneel is ideaal voor boten, u kan ze 40 graden buigen en erover heen lopen. Flexibele panelen zijn leverbaar vanaf 12Wp tot 135Wp.

Solawin windgeneratoren

De Solawin Dolphin series is een horizontale windgenerator die maar weinig wind nodig heeft voor het opladen van de accu. Hij is daarom de ideale windgenerator, toepasbaar in alle streken van Nederland. Hij beschikt over een zeer lage startsnelheid. De Dolphin windgenerator is voor- zien van het CE keurmerk en heeft een verlaagde geluidsproductie en 10 jaar garantie. Hierbij hoort nog een laadregelaar of hybridelaadregelaar bij die het voltage overbrengt naar 12V of
24V accu systeem.

Voor verdere informatie: Solawin Innovatieweg 40-45:

7007 CD Doetinchem. Tel: 0314-712072.

E-mail: [email protected]

Facebook Comments "Solawin"
                         my-ip